Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:27 | 09/02/2020

 Σε ένα όμορφο κλίμα και σε ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης χοροσταντούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Κνωσού κ.κ. Πρόδρομου Υπογραμματέα της Ιεράς Συνόδου Εκκλησίας της Κρήτης Αρχιμανδρίτης Νυμφών Βασιλάκης το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 σε κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους :

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ελευθέριος Αυγενάκης

Ο Βουλευτής κ. Βασίλειος Κεγκέρογλου

Ο Βουλευτής κ. Εμμανουήλ Συντυχάκης

Ο Πολιτευτής κ. Γεώργιος Ματαλλιωτάκης

Ο εκπρόσωπος του Γραφείου του κ. Εμμανουήλ Κεφαλογιάννη - κ. Κώνσταντίνος Κεφαλογιάννη

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Ευάγγελος Καρκανάκης

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κ. Παύλος Μπαριτάκης

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Σπυριδάκης

Ο Γενικός Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Λαγουδάκης

Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας το παρών έδωσαν ο Γεν. Γραμματέας κ. Ανδρέας Βέλλιος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Πέτρου, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος κ. Αναστάσιος Δραγουδάκης, ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας κ. Στυλιανός Καρακούδης, ο υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων κ. Πέτρος Αθανασάτος

Ο Επίτιμος Επιτελάρχης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Εμμανουήλ Κατριαδάκης

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Αντιστράτηγος εα κ. Χαρίδημος Φραγκομιχελάκης

Ο Διοικητής του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Κώστας Τερζάκης

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου κ. Γεώργιος Πικράκης

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου κ. Γεώργιος Καρτσάκης

Ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ρεθύμνου κ. Γεώργιος Κιαγιαδάκης

Ο Πρόεδρος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομίας / Παράρτημα Ηρακλείου κ. Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκης

Η Πρόεδρος των Πολιτικών Υπαλλήλων Κρήτης του ΥΔΤ κ. Ελευθερία Στίνη

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κρήτης κ. Απόλλωνας Φραγκιαδάκης

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης κ. Γεώργιος Σφακιανάκης

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Στέλιος Βοργιάς

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου κ. Μπάμπης Λεκάκης

Ο Πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης κ. Μιχαήλ Βλατάκης

Ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων κ. Ιωάννης Λιονάκης

Η Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία κ. Μαρία Ευστρατίου

καθώς και πολλά άλλα μέλη του σωματείου μας.

Την εκδήλωση χαιρέτισε μέσω ζωντανής διαδικτυακής σύνδεσης στο χώρο ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Λαγουδάκης ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Ανδρέας Δασκαλάκης.

Την εκδήλωση επίσης χαιρέτισαν με επιστολή τους οι Βουλευτές κ. Μάξιμος Σενετάκης, Χαράλαμπος Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης, Νικόλαος Ηγουμενίδης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης κ. Στέλιος Καρακούδης αφού ευχήθηκε σε όλους τους συναδέλφους να έχουν μία καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία για αυτούς και τις οικογένειές τους, ανέφερε ότι είναι μεγάλη τιμή για το σωματείο μας που τρία μας μέλη έχουν ανελιχθεί στα ύπατα αξιώματα στην ιεραρχία της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφερόμενος στον Αρχηγό, στον Υπαρχηγό και στον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., ενώ κατά τη ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση συνεχάρη τόσο αυτούς για την παραμονή τους στη θέση τους, όσο και στον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου κ. Νικόλαο Σπυριδάκη για την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξιάρχου κατά τις ετήσιες κρίσεις των ανώτατων Αξιωματικών του σώματος που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, με την ευχή να συνεχίσουν να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες ασφάλειας στην κοινωνία μας, ενισχύοντας ακόμα παραπάνω το αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες της χώρας μας. Αναφερόμενος στα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη μας για τις προσπάθειες που καταβάλει το σωματείο μας για την αναγνώριση του επαγγέλματος μας ως επικίνδυνου κάνοντας μνεία στους εκατοντάδες νεκρούς που αριθμεί το ένδοξο σώμα της ΕΛ.ΑΣ. κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, για την εξέλιξη της προσφυγής μας στο ΣτΕ του μισθολογίου μας, στις διεκδικήσεις για την εξασφάλιση της παραμονής των Αξιωματικών για 35 τουλάχιστον έτη στο σώμα και για την αύξηση των ορίων ηλικίας παραμονής στο Σώμα των Αστυνομικών Διευθυντών και Ανώτατων Αξιωματικών καθώς επίσης αναφέρθηκε και στο Π.Δ. 7/2020 «Ρύθμιση θεμάτων αστυνομικού προσωπικού» (Α΄ 6) με το οποίο τροποποιούνται οι διατάξεις που αφορούν την παραμονή στο Σώμα πέραν των οριζομένων σε κάθε βαθμό ορίων ηλικίας είτε έχουν απουσιάσει από τα καθήκοντά τους πλέον του εξαμήνου την τελευταία διετία είτε έχουν τιμωρηθεί με ανώτερη πειθαρχική ποινή (Π.Δ. 24/1997 & Π.Δ. 128/2010), καταργούνται οι διατάξεις του Π.Δ. 98/2018 «Έκτακτες κρίσεις αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας», αναμορφώνονται και προσαρμόζονται διατάξεις που αφορούν τις τοποθετήσεις και τις μεταθέσεις του αστυνομικού προσωπικού.

Μετά την ανταλλαγή ευχών, τα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης, αφού άφησαν έστω και για λίγο τις καθημερινές τους υποχρεώσεις, συνέχισαν τη βραδιά δειπνίζοντας, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

aksiomat2.jpg

Με φόντο τις κρίσεις, έκοψαν την πίτα τους οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis