Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:57 | 29/08/2019
Περίπου μιάμιση ώρα αφού μια ομάδα παιδιών στη Νέα Υόρκη, αποφάσισε να πουλήσει λεμονάδα η αστυνομία εμφανίστηκε μετά από μια κλήση που είχε δεχτεί.

[custom:google-ads]

Η μητέρα Whitney Glover είπε ότι βοήθησε μερικά παιδιά στην περιοχή Νιούμπεργκ, στη Νέα Υόρκη, να βρουν μία θέση και να πουλήσουν λεμονάδατη Δευτέρα.
 
Κάποιος άνδρας είδε τα παιδιά να πουλούν λεμονάδα και, αντί να σταματήσει για πάρει, κάλεσε την αστυνομία.
 
"Τα πρώτα της λόγια ήταν:" Μπορείτε να το πιστέψετε ότι κάποιος κάλεσε την αστυνομία επειδή τα παιδιά πουλούσαν λεμονάδα; "είπε η Γκλόβερ.
 
Οι αστυνομικοί Clayton Dubois και Thomas O'Connell είπαν ότι τα παιδιά δεν έκαναν κάτι λάθος, αλλά μάλλον είχαν δημιουργήσει κίνηση.
 
"Μερικές φορές όταν οι άνθρωποι σταματούσαν στη μέση του δρόμου για να πάρουν ένα φλιτζάνι, τα αυτοκίνητα πίσω κόρναραν", είπε ένας άλλος ενήλικας που βρέθηκε στο χώρο.
 
Οι αστυνομικοί τελικά αγόρασαν μερικά ποτήρια λεμονάδα και έβγαλαν φωτογραφίες με τα παιδιά.
 
"Πολλοί αστυνομικοί μάλλον δεν θα το είχαν χειριστεί έτσι, αλλά το χειρίστηκαν πραγματικά καλά", είπε η Glover η οποία δημοσίευσε σχετική με το περιστατικό ανάρτηση στο Facebook. Από τότε λέει ότι δεκάδες πελάτες έχουν σταματήσει για λεμονάδα και τα παιδιά έβγαλαν εκατοντάδες δολάρια μέσα σε τρεις ημέρες.
 
"Δεν περίμενα ότι θα γίνει με τον τρόπο που έγινε. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς", είπε.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis