Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:29 | 30/12/2019

Στιγμές τρόμου έζησε μια νεαρή γυναίκα που είχε εξαφανιστεί στις 6 Δεκεμβρίου στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας άντρας, ο οποίος κατηγορείται ότι απήγαγε την 23χρονη, την κακοποίησε συστηματικά και την ανάγκασε να κερδίζει χρήματα για εκείνον, χορεύοντας σε στριπτιζάδικα.

Ο 29χρονος Γκάρι Μπάλαρντ κατηγορείται ότι χτύπησε το 23χρονο θύμα «επανειλημμένα και βίαια», την οδήγησε στο Κάνσας, όπου την κράτησε αιχμάλωτη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η εξαφάνιση της γυναίκας είχε δηλωθεί στις 6 Δεκεμβρίου και το γραφείο του σερίφη έλαβε την πληροφορία δύο εβδομάδες αργότερα ότι πιθανόν να βρίσκεται στο Κάνσας. Οι αστυνομικοί την εντόπισαν σε ένα κλαμπ όπου χόρευε «με σκοπό να βγάλει χρήματα ο Μπάλαρντ».

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο Μπάλαρντ την είχε ξυλοκοπήσει και την είχε αναγκάσει να χορεύει στο κλαμπ για χρήματα, τα οποία έπαιρνε ο ίδιος, ενώ δεν της επέτρεπε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της.

Ο 29χρονος, που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για πυροβολισμούς στην Οκλαχόμα με στόχο την πρόκληση θανάτου, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για trafficking και απαγωγή.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis