Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 27/01/2017

Όπως και να το κάνουμε είμαστε ωραίος λαός και όπως λέει ο σοφός λαός αν ήταν η …»Ζήλια ήταν  ψώρα θα κόλλαγε όλη η χώρα!»

Παγωνιά και χιονόπτωση στην πόλη της Λάρισας με τους Αξιωματικούς και τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να αναμένουν την έλευση του ΥΕΘΑ του Α/ΓΕΕΘΑ για την Τελετή της Παράδοσης -Παραλαβής των καθηκόντων της 1ης Στρατιάς !

DSC00259

Στα Σκαλοπάτια της Εισόδου της 1ΗΣ Στρατιάς το «ζεύγος των Υπασπιστών του ΥΕΘΑ»… Χαμογελαστοί και οι δυο αναμένουν τον ΥΕΘΑ χωρίς να βαρυγκομούν !

Οι πολιτικοί, οι απόστρατοι Αξιωματικοί  που  καταφτάνουν στον αύλειο χώρο της Στρατιάς, Χαιρετούν την ελληνική λεβεντιά που ανταποδίδει χαμογελαστά!

DSC00253

Την ομορφιά και την λεβεντιά των Αξιωματικών δεν άφησε ασυγκίνητο  ούτε και τον Τούρκο διοικητής της Ταξιαρχίας που κρυφοκοίταξε προς την είσοδο , όταν έφτανε εκείνη την ώρα στην Στρατιά!

DSC00254

Την ίδια ώρα έφτανε με αυτοκίνητο (πρωτοφανές για τον ίδιο) και ο Αντισυνταγματάρχης (ΑΣ) Χειριστής της Α.Σ   Φιλίππου Κωσταντίνος (Φιλιππέας) με την πανέμορφη κόρη του Πέγκυ Φιλίππου! (στη φώτο με τον νέο Στρατάρχη!

DSC00256

Στην αναμονή και ένας φίλος από τα παλιά …ο Αντισυνταγματάρχης Αδάμος, πάντα άψογος!

Ενώ όσοι πέρναγαν απο την Διμοιρία των Πεζοναυτών δεν μπορούσαν να μην θαυμάσουν την Λεβεντιά των Κομάντος των Ειδικών Δυνάμεων των Πεζοναυτών!

DSC00289

DSC00295

DSC00302DSC00303DSC00304DSC00305

Ωραίοι, χαμογελαστοί  και με περίσσια Λεβεντιά, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που κοσμούν  με την παρουσία  τους τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας…

Πως να το κάνουμε άλλωστε!

Πηγή:  veteranos.gr

O.Y.K. SHOP

Μπουφάν Pentagon Artaxes Softshell

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis