Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 11/09/2018

Λίγα μέτρα εντός του νεκροταφείου στην οδό Νεαπόλεως, με αναμμένη μηχανή του οχήματος και τα φώτα, μέσα σε μια λίμνη αίματος, εντοπίστηκε νεκρός, ο ηλικίας περίπου 50 ετών άνδρας που εκτελέστηκε με τρεις σφαίρες στο κεφάλι το βράδυ της Δευτέρας στη Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνδρας που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις που αφορούν έκνομες ενέργειες στον χώρο της νύχτας, δολοφονήθηκε στις 21:22 από άτομο που επέβαινε σε λευκή μοτοσικλέτα.

[custom:google-ads]

Αμέσως μετά την εκτέλεση, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε από το σημείο. Το θύμα εντόπισε ένα ζευγάρι που άκουσε τους πυροβολισμούς και κατέβηκε από την πολυκατοικία για να δει τι συμβαίνει και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Αξιωματικοί της ασφάλειας εκτιμούν πως το θύμα γνώριζε τον εκτελεστή του και είναι βέβαιοι πως είχαν ραντεβού. Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως το σημείο δεν είναι κεκτρικό και οδηγεί προς την Αττική οδό, ενώ το όχημα του θύματος βρισκόταν τουλάχιστον έξι μέτρα εντός του χώρου του νεκροταφείου, οπότε συμπεραίνεται πως το θύμα είχε προκαθορισμένο ραντεβού με τον εκτελεστή του.

Ο δράστης κατά την διαφυγή του ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε από το πεζοδρόμιο προς άγνωστη κατεύθυνση. Αστυνομικοί μετέβησαν τάχιστα στο σημείο και από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν να συλλέγουν μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην ΕΛ.ΑΣ έχει αναφερθεί και αριθμός πινακίδας της λευκής μοτοσικλέτας  και ελέγχεται η γνησιότητά της.

Του Μιχάλη Τεζάρη

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis