Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 17/07/2019

Το κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε στο fb από τον κ. Νίκο Καραδήμα:

"Ακούω και διαβάζω αυτές τις μέρες, δημοσιεύματα, σχόλια ατάκες και σκόρπιες προτάσεις με υπονοούμενα, η φοβίες κάποιων για να εκφραστούν όταν τους δοθεί η ευκαιρία.
Τα σχόλια δε που αφορούν τον κλάδο μας είναι κυρίως πικρόχολα χωρις κριτική και αυτοκριτική εν τέλει.

Οι μέν και οι δε. Οι γνωστοί για τόσα χρόνια διαμαρτυρόμενοι. Αλλοι αναθεματιζουν την προηγούμενη κυβέρνηση και άλλοι υπερθεματίζουν και επαίρονται για την νέα.

30 και πλέον χρόνια οι χαμένοι μιλούν για κομματικές κρίσεις. Οι κερδισμένοι για αξιοκρατία κ.λ.π.

Περα απ αυτα τα σχόλια σε καθε περίοδο κρίσεων και αφου περάσει ο κουρνιαχτός,ξανα στο βούρκο και τα ίδια λάθη. Μετα τους μέν σειρά έχουν οι δε!

Κανείς εως σήμερα δεν σκέφτηκε να κάνει κάτι το ορθολογικό. Να προτείνει, να αλλάξει,να κρίνει. Απεναντίας συντηρείται μια αρρωστημένη κατάσταση με εναλλαγές προσώπων κατα τις περιστάσεις.

Κανείς μα κανείς αξιωματικός δεν έφυγε με παρακαταθήκη τα προσόντα και την προσφορά του, αλλά με κάτι επιπλέον που ισως δεν δικαιούταν.
Αλλοι θέλουν να επιστρέψουν,αλλοι να τους διώξουν για να προσφύγουν και να δικαιωθούν και άλλοι να προαχθούν επειδή ειναι ταγμένοι σε ένα κόμμα σήμερα και αυριο με το άλλο που θα έρθει στην εξουσία.

Τα κριτήρια αποστρατείας η προαγωγής είναι τοσο σαθρά και με προσχεδιασμένα σκεπτικά για να παίρνει και διορθώσεις η έγερση όποιας αγωγής προσφυγής η απόφασης ενος υπηρεσιακού συμβουλίου.

Είδαμε προσφάτως σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο τέτοια ευτράπελα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το επιθετικό στυλ συναντά την τεχνολογία ακριβείας με τη μορφή των Glock 17 & 19 Razorback της LANTAC

Αποστρατεύεται κάποιος γιατι λέει το σκεπτικό οτι ειναι ικανός για επιτελική θέση αλλά όχι για μάχιμη και το αντίστροφο. 
Σε κάθε περίπτωση δε, που τυχόν κάποιος εγείρει αξιώσεις σίγουρα θα δικαιωθεί εξ αιτίας αυτού του ερμαφρόδιτου σκεπτικού.

Η λύση είναι μία.

Ένας αντιστράτηγος αρχηγός, ένας υποστράτηγος υπαρχηγός και ισάριθμοι Ταξίαρχοι όσοι ειναι οι νομοί και οι περιφέρειες της χώρας.

Απο 3-10 δ/ντες σε κάθε νομό ανάλογα τον πληθυσμό και σε επιπλέον εξειδικευμένες δ,νσεις.
10- 50 υποδιευθυντές ανα νομό η περιφερεια με τα ίδια πληθυσμιακά κριτήρια και ανάλογοι στις εξειδικευμένες δ/νσεις και υποδ/νσεις. Α/Α ως διοικητές οργανικών μονάδων με εναν η τρεις αναπληρωτές τους και με ανάλογους Α/Β ως υποδιοικητές και ενα σύνολο υπαστυνόμων 10000 και ένα γενικό σύνολο 15000 αξιωματικών. Αλλες 15000 υπαξιωματικούς (ενός βαθμού) και αλλες 30000 αστυφύλακες. Ενα συνολο 60000 ατόμων στο σώμα για την χώρα μας ειναι υπεραρκετοί."

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis