Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 28/01/2016

Τις σοκαριστικές συνέπειες από την παρατεταμένη χρήση ναρκωτικών και συγκεκριμένα της κρυσταλλικής μεθ, στο ανθρώπινο σώμα, προκειμένου να αποτρέψει πιθανούς νέους χρήστες, αλλά και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, εξέθεσε μία αμερικανική οργάνωση που βοηθά τους εξαρτημένους να αποτοξινωθούν.

Στην ιστοσελίδα της έτσι, rehabs.gr, δημοσίευσε φωτογραφίες–«γροθιά στο στομάχι» ανθρώπων, πριν και μετά τη χρήση μεθαδόνης. Πρόσωπα γερασμένα, πληγιασμένα, λιπόσαρκα με σημάδια, ουλές και έντονη ακμή…

Οι περισσότερες μάλιστα φωτογραφίες τραβήχτηκαν μόλις μετά από ένα ή δύο χρόνια. Χρόνος αρκετός για να πέσουν ακόμα και τα δόντια!

Σύμφωνα με την οργάνωση, η κρυσταλλική μεθαδόνη που έγινε «διάσημη» από την τηλεοπτική σειρά «Breaking Bad» οδηγεί ακόμα και σε υποσιτισμό, συρρίκνωση των αιμοφόρων αγγείων και καταστροφή των σιαλογόνων αδένων, επιτρέποντας σε επιβλαβή οξέα να κάνουν ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στον οργανισμό…

Η χρήση, τέλος, μεθαδόνης, η οποία είναι εξαιρετικά εθιστική, αρχικά σε παραπλανεί με ένα ψεύτικο αίσθημα επαγρύπνησης, το οποίο ωστόσο συνοδεύεται από κατάρρευση, παράνοια και επιθετικότητα.

Οι σωματικές συνέπειες ωστόσο είναι σχεδόν μη αναστρέψιμες…

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis