Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:26 | 24/09/2019

Την 20η Σεπτεμβρίου 2019 συνεδρίασε το Κατώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων στην Αθήνα, το οποίο αποτελείται από τρείς (3) υπηρεσιακούς παράγοντες και δυο (2) εκπροσώπους των Ομοσπονδιών Αστυνομικών (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπάλληλων και Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας) όπου και αποφασίστηκε με πλειοψηφία 3-2 στην οποία μειοψήφησαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων να μην μετατεθεί κανένας Αστυνομικός σε καμία Διεύθυνση Αστυνομίας σε όλη την Ελλάδα, πλην εκατό (100) Αστυνομικών που θα ενισχύσουν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης.
Μετά από αυτή την απόφαση του Κατωτέρου Συμβουλίου μεταξύ άλλων και η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαίας κατά τις φετινές έκτακτες μεταθέσεις δεν θα ενισχυθεί με κανέναν Αστυνομικό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μη πλήρωση των ουσιαστικών κενών οργανικών θέσεων που έχει η Αχαία που είναι εκατοντάδες αν δεν υπολογίσουμε τα πλασματικά αποτελέσματα που έχει φέρει η κατάργηση των 6.700 οργανικών θέσεων που έγινε το 2013.
Σε κάθε περίπτωση για άλλη μια φορά οι κυβερνόντες αδιαφόρησαν για την ανάγκη αστυνόμευσης που έχει η "επαρχία" εγκλωβίζοντας το μεγάλο μέρος του Αστυνομικού Προσωπικού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η Πάτρα παραμένει μια μεγαλούπολη με πολλά προβλήματα στον τομέα της Αστυνόμευσης, με υποστελέχωση υπηρεσιών που αδυνατούν ακόμα και ένα περιπολικό όχημα να παρέχουν στην περιοχή ευθύνης τους, με απαρχαιωμένο στόλο οχημάτων και ελλιπή εξοπλισμό.
Καταγγέλλουμε αυτή τη απόφαση του Συμβουλίου, και με την αρωγή των εκπροσώπων της περιοχής μας στη Βουλή των Ελλήνων αλλά και των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, που επανειλημμένα έχουμε ζητήσει, θα επιμείνουμε και θα αναμένουμε το συντομότερο δυνατό την ουσιαστική ενίσχυση με προσωπικό της περιοχής μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

[custom:google-ads]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis