Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:22 | 15/06/2017

​Ελπίζαμε με την αναδιάρθρωση να ενεργοποιηθούν εκείνες οι δομές που θα άλλαζαν τελείως το τοπίο .... αλλά μείναμε με την ελπίδα για άλλη μια φορά.

Όλοι γνωρίζουμε τι έγινε τελικά και γιατί γίνεται.

Κάποιοι μάλιστα πρεσβεύουν ότι αποδομείται σκόπιμα  η αστυνομία εκ των έσω, προκειμένου να ¨χαλάσει η εικόνα της τωρινής κυβέρνησης ¨ από κάποιους.
 
Εάν συμβαίνει αυτό, χρειαζόμαστε ψυχίατρο επειγόντως.
 
Δείτε την μεγάλη εικόνα του προβλήματος κύριοι και, ξυπνήστε επιτέλους.
 
Δεν μπορεί να υπάρχουν  χιλιάδες αστυνομικοί στην Αττική και να υποφέρουν, ενώ παράλληλα να αυξάνονται τα άβατα και οι ¨προβληματικές περιοχές ¨
 
Είναι έγκλημα κατά της κοινωνίας να μην μπορούμε να αναπροσαρμόσουμε το δομικό σύστημα προκειμένου να μην υφίσταται αυτή η αντίθεση επιτέλους.
 
Είναι παράλογο να παραμένουμε εγκλωβισμένοι στην ίδια "επαναληπτικότητα" , κάνοντας κύκλους γύρω από τα προβλήματα.
 
Κανείς στην ουσία - φαίνεται - να μην ενδιαφέρεται για την αστυνόμευση αλλά , το πως θα την εκμεταλλευθεί για μικροπολιτικούς, ιδιοτελείς,  "επιχειρησιακούς " και επιχειρηματικούς λόγους.
 
Δεν αντιλαμβάνεστε όμως και κάτι πολύ σοβαρότερο !!
 
Η κοινή γνώμη - καιρό τώρα - βλέπει πλέον καθαρά , αυτό το οξύμωρο σχήμα, αυτήν την αντίθεση και τη  ¨διαχρονική ανικανότητα ¨ και μέρα με την ημέρα της αποδίδει σκοπιμότητα 
 
Παράλληλα όμως αναγνωρίζει ότι, ο τελευταίος που φταίει για όλη αυτήν την ¨προβληματική κατάσταση ¨ που απειλή το αίσθημα ασφαλείας της κοινωνίας με καταστροφικές συνέπειες, είναι ο αστυνομικός.
 
Καλούμε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ να βγει, "πιο μπροστά ".
 
Ίσως, είναι ο μόνος που μπορεί να ενώσει "αστυνομία και κοινωνία " καλύτερα απ όλους.
 
σημ. Χαιρετίζουμε την εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις» που θα πραγματοποιηθεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, στις 18:00, στην πλατεία Εξαρχείων.
Να καθιερωθεί και να ¨μπουν¨ κι άλλοι φορείς στο "παιχνίδι ".
Να είμαστε όλοι εκεί !!
 
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis