Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 29/12/2019

Aνακοίνωση της  ΜΠΡΟΣΤΑ Β/Α

Πρωτοφανές!! Δημόσιες σχέσεις της ΕΑΣΥΒΑΑ με τις συνδρομές όλων μας!!

Ημέρες Αγάπης τα Χριστούγεννα και συγχώρεσης προς όλους!! Ημέρες χαράς για όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως φυλής και χρώματος!!

Ωστόσο κάποιοι τα μπέρδεψαν με προεκλογική περίοδο..Γκορτσου!! Για τακτοποίηση ημετερων!! Λυπηρό που συνάδελφοι έψαχναν πρόσκληση για την παράσταση της Ένωσης Αστυνομικών Β/Α Αττικής  και η απάντηση που έπαιρναν από την κλειστή πόρτα της Ένωσης ή από την γραμματεία της Ένωσης, μέσω εκτροπής, ήταν ότι εξαντλήθηκαν από την πρώτη μέρα!!

Σε επικοινωνία του μέλους του Δ.Σ από την παράταξη του ΜΠΡΟΣΤΑ Β/Α ΑΝΘ.ΚΟΥΚΟΥΤΗ Κ. με τον Γ.Γραμματέα της Ένωσης ΠΑΣΠΑΛΑΡΗ Α., του δηλώθηκε ότι τα μέλη της Ένωσης θα πήγαιναν αυτοπροσώπα και ενυπόγραφα να παραλάβουν τις προσκλήσεις από τα γραφεία της Ένωσης!!

Οχι δια αντιπροσώπων της Ένωσης ή μελών του Δ.Σ!! Σε γραπτή όμως επικοινωνία που είχε μέλος της παράταξης μας με Αντιπρόσωπο της Ένωσης του δηλώθηκε ότι είχε παραλάβει προσκλήσεις για την υπηρεσία που συνυπηρετουν αλλά όχι και για τον ίδιο!!

Τι ισχύει τελικά;; Θα αναμένουμε να δούμε τις υπογραφές καθώς και που πήγαν οι δωροεπιταγές από τα καταστήματα Πλαίσιο!! Καθώς και με ποιον τρόπο δόθηκαν!!

Όταν μέλος μας επίσης, προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με μέλη του Δ.Σ από την παράταξη της ΕΑΣΥΒΑΑ, ώστε να ζητήσει εξηγήσεις, τα τηλέφωνα δεν απαντούσαν!! Αναρωτιόμαστε αν ήταν για κάποιο επείγον υπηρεσιακό θέμα θα γινόταν το ίδιο;;Τα δικά μας πάντως είναι ανοικτά εν παντί τόπω και χρόνω όπως άλλωστε ισχύει και για την Αστυνομική μας ιδιότητα, εκτός της συνδικαλιστικής!!

Κύριοι αυτά βλέπουν οι νέοι αλλά και παλαιότεροι συνάδερφοι και γυρίζουν την πλάτη στον συνδικαλισμό!! Όπως επίσης παίρνοντας αυτό το παράδειγμα ζητούν τακτοποιήσεις ατομικές και όχι εν το σύνολο!!

Γι'αυτό είμαστε απέξω από τον "μποναμά" σε αντίθεση με τις Ενοπλες Δυνάμεις οπως και σε άλλες σοβαρές παροχές, για παράδειγμα Νοσοκομείο Σωμάτων Ασφαλειας!! Ίσως γιατί διαθέτουμε αυτή την ποιότητα του "αγωνιστικού" συνδικαλισμού!!

Καλά να περάσετε στον στενό σας κύκλο και στο μαγαζί που νομίζετε ότι διευθύνετε!!!

Καλά Χριστούγεννα με ισότητα και δικαιοσύνη για όλο τον κόσμο!

Εμείς κοιτάμε Μπροστά!

Για το ΜΠΡΟΣΤΑ Β/Α οι: ΚΟΥΚΟΥΤΗΣ Κ.  ΑΠΟΣΤΟΛΌΠΟΥΛΟΣ Δ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis