Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 10/02/2018

Αλλαγές και μετακινήσεις φέρνουν οι κρίσεις στις Διοικήσεις των πυροσβεστικών υπηρεσίων στη Δυτική Ελλάδα, οι οποίες βρίσκονται σε στάδιο ολοκλήρωσης.

Όπως έχει ήδη καταγράψει το thebest.gr ο Κώστας Κυριακόπουλος προήχθη σε υποστράτηγο και αναλαμβάνει Συντονιστής Πυροσβεστικών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων.

Τη θέση κατείχε ο Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο οποίος προήχθη σε Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.

[custom:google-ads]

Πατρινός Kώστας Κυριακόπουλος έχει πολύχρονη εμπειρία στο Πυροσβεστικό Σώμα και έχει λάβει ειδική εκπαίδευση, σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε θέματα διάσωσης κλπ.

Στη θέση του Κώστα Κυριακόπουλου, δηλαδή στη Διοίκηση της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Πάτρα, έρχεται ο Πατρινός Γιάννης Πετρούτσος, Διοικητής μέχρι τώρα στην Πυροσβεστική του Πύργου και στο παρελθόν Διοικητής του Α΄Πυροσβεστικού Σταθμού Πατρών.

Ο Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, άλλοτε Διοικητής στην Πυροσβεστική της Αχαΐας και τα τελευταία δυό χρόνια Διοικητής στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, διατήρησε τον βαθμό του Αρχιπύραρχου και μετακινείται σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των κρίσεων ικαι για τη θέση του Διοικητή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αχαΐας,  την οποία κατέχει ο Νίκος Ρουμελιώτης και στην οποία θα διατηρηθεί.

Πιθανότατα αλλαγή θα υπάρξει και στις Διοικήσεις της Πυροσβεστικής στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι, στην 6η ΕΜΑΚ και στη ΒΙΠΕ Πατρών.

www.thebest.gr, sinidisi.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis