Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:13 | 02/10/2015

Η επιστολή που ακολουθεί εστάλη από αναγνώστη του policenet.gr

"Καλησπέρα σας, πήρα το θαρρος να σας γραψω αυτες τις λίγες γραμμές μεταφέροντας σας μία πρόσφατη εμπειρία μου, γιατί θεωρώ ότι κάποιες φορές πρέπει να επισημαίνουμε το καλό όταν το συνανταμε.

Μένω μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, ομως πριν από περίπου 1,5 μηνα χρειαστηκε να επισκεφτω την Αθηνα για να είμαι παρόν σε ενα δικαστηριο, όπου με ειχαν καλεσει για μαρτυρα.

Εφτασα στο δικαστηριο περιπου στις 9 παρατεταρτο το πρωι και βρήκα σχετικα γρηγορα την αιθουσα που θα γινοταν η δικη μου.

Μπροστα από εμένα όμως υπήρχαν αρκετες άλλες υποθεσεις.

Το πιθανότερο ότι θα επρεπε να περιμενω για ώρες. Τελικα έτσι κι εγινε και στο τέλος μαλιστα δεν έγινε καθολου η δικη. Τσαμπα εφαγα όλο το πρωινο μου.

Δεν ήταν όμως όλα τσαμπα ...

Περιμένοντας σε ενα κυλικείο κοντα στην κεντρικη είσοδο είχα την τύχη να παρατηρησω μία νεαρη όμορφη Αστυνομικό με τη στολή της η οποία βρισκόνταν κοντα στο σημειο από όπου μπαιναμε όλοι στο συγκρότημα με τα δικαστηρια.

Ε λοιπόν αυτη η κοπέλα μου εκανε εντυπωση. Η στολή της ήταν άψογη επάνω της, αλλά και η ίδια η κοπέλα σε όλη τη διαρκεια που ήταν εκει διαρκως ενημερωνε τον κόσμο προς τα που επρεπε να παει για να κανει τις δουλειες του.

Δεν ξερω αν όσα τους ελεγε ήταν τα σωστα. Δεν είμαι σε θεση να τα γνωριζω αυτα. Ξερω όμως πως για περίπου 4 ωρες ήταν όρθια και μιλουσε σε όλους όσοι τη ρωταγαν κάτι τοσο ευγενικα, πρόθυμα και χαμογελαστα.

Για καποιους αυτα μπορει να μην σημαινουν τίποτα. Εγω όμως βλέποντας τα, νιωθω την αναγκη να τα μοιραστω μαζί σας γιατι αυτη η αξιοθαυμαστη υπομονη με κέρδισε και κατα την άποψη μου μετέφερε μια απίστευτη θετικότητα στον απλό κόσμο που αντιμετωπίζει κάθε μερα τόσα βασανα.

Μπραβο της. Όλοι αυτο θα έπρεπε να κάνουμε!

Αν με ακούει αυτη η νεαρη αστυνομικός της εύχομαι κάθε καλο και να είναι πάντα έτσι στη ζωή της"

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis