Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 06/02/2017
Με αφορμή σχετικό σχόλιο για την ανακοίνωση μας για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, οφείλουμε να διευκρινίσουμε, για να μη γίνει καμία παρανόηση, πως δεν ανήκουμε στη κατηγορία των συνδικαλιστών που βγάζουν ανακοινώσεις για λόγους ψηφοθηρίας.
Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσουμε τα εξής.
α) Μία επιτυχία οποιαδήποτε αστυνομικής υπηρεσίας σίγουρα έχει πολλούς συντελεστές αφανείς και φανερούς και για αυτό αξίζουν τα εύσημα και στους συναδέλφους του Κιλκίς για την συγκεκριμένη επιτυχία.
β) Δε μένουμε τόσο στην επιτυχία αυτή καθ`αυτή (εξάλλου κάθε μέρα οι αστυνομικές υπηρεσίες έχουν σημαντικές επιτυχίες και μάλιστα αυτές τις μέρες μεγάλη επιτυχία είχε και η δίωξη ναρκωτικών Θεσσαλονίκης), αλλά στην ανάγκη ουσιαστικής οργάνωσης μία νεοσύστατης υπηρεσίας, καθώς όλοι γνωρίζουμε δυστυχώς στην αστυνομία πώς δημιουργείται μία υπηρεσία (παλαιότερα είχαν κάνει εγκαίνια Τ.T χωρίς οίκημα).
Σκοπός λοιπόν της ανακοίνωσης μας ήταν να τονιστούν τα έντονα προβλήματα της συγκεκριμένης υπηρεσίας που αν και οι απαιτήσεις προς αυτήν δείχνουν μια υπηρεσία ισότιμη οι εγκαταστάσεις της είναι ακόμη σε νηπιακό στάδιο.
γ) Είμαστε ανοικτοί σε κάθε καλοπροαίρετη κριτική που έχει ως σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας όλων των αστυνομικών και σίγουρα αν με αυτή τη ανακοίνωση δε αποδώσαμε σε όλους τα εύσημα δε έγινε από λόγους σκοπιμότητας. θεωρούμε όμως ότι μπορούμε να συμβάλουμε ,ώστε οι υπηρεσιακοί παράγοντες που έχουν και πλήρη γνώση (αυτό είναι το σωστό και όχι οι συνδικαλιστές) να αποδίδουν τα εύσημα ορθολογικά και δίκαια.
Είμαστε κοντά σε κάθε συνάδελφο και αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα τους, στηρίζοντας κάθε πρόταση που μπορεί να συμβάλλει στην επίλυση τους.
Σε μία ομολογουμένως δύσκολη περίοδο γι όλο το αστυνομικό προσωπικό, για όλη την κοινωνία, κανείς δεν περισσεύει...
 
ΝΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ και ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis