Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 22/05/2018
Αντιπροσωπεία μελών της πρωτοβουλίας μας, επισκέφθηκε πρόσφατα, την έδρα της Δ.Α.Κιλκίς και  συνομίλησε με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης, αλλά και με Αξιωματικούς και Ανθυπαστυνόμους που υπηρετούν εκεί. 
 
Σε ότι αφορά την Δ.Α.Κ. , τα ειδικότερα προβλήματα που απασχολούν σχετίζονται κυρίως με τις ελλείψεις σε οχήματα, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά στην υλοποίηση των στόχων της αναδιάρθρωσης, στον τομέα της αστυνόμευσης περιοχών από εποχούμενες περιπολίες και από πλευράς της Διεύθυνσης, εξετάζονται όλες οι εναλλακτικές δυνατότητες για την σωστή αστυνόμευση της περιοχής ευθύνης της. 
 
Πέρα από το ευρύτερο πρόβλημα που υπάρχει στην ανανέωση του "στόλου" της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οχήματα στην περιοχή του Κιλκίς επιβαρύνθηκαν πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια λόγω της διαχείρισης του προσφυγικού και μεταναστευτικού προβλήματος.
 
Παράλληλα τέθηκαν προβληματισμοί συναδέλφων τόσο για ευρύτερα ζητήματα, όπως μισθολόγιο, βαθμολόγιο και ασφαλιστικό, ενώ τονίστηκε από σημαντικό αριθμό συναδέλφων το θέμα του άρθρου 26, του Π.Δ. 6/2018, με το οποίο καταργήθηκε το αμετάθετο των Αξιωματικών στον βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή.
 
Η ΝΕΣΠΑΑ εμμένει στη πρόταση της για διεξαγωγή των Δ.Σ., ένα στην  Θεσσαλονίκη και ένα σε έδρα  Διεύθυνσης εκτός Θεσσαλονίκης, ανά μήνα και παράλληλα συνεχίζει τις επισκέψεις σε υπηρεσίες εντός και εκτός Θεσσαλονίκης, με σκοπό να αφουγκραστεί τον κάθε συνάδελφο.
 
Τέλος θέλουμε να σημειώσουμε, πως οι συνάδελφοί της Δ.Α. Κιλκίς, έχουν καταβάλλει τα τελευταία χρόνια υπέρμετρη προσπάθεια να ανταποκριθούν στις αυξημένες υπηρεσιακές υποχρεώσεις, ιδιαίτερα στο θέμα της διαχείρισης του προσφυγικού και μεταναστευτικού προβλήματος και αξίζουν κατανόησης και στήριξης από την πολιτική και φυσική ηγεσία.

 

ΝΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 

 

και ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis