Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:38 | 02/12/2018
Μια ανώτερη υπάλληλος στο αστυνομικό τμήμα της Dickson (TN) πραγματοποίησε μια ηρωική οδική πορεία, καθώς βοήθησε μια εργαζόμενη γυναίκα να ... γεννήσει ένα κοριτσάκι.

 

[custom:google-ads]

 
Η Bridgette Crumley, μαζί με το σύζυγό της, τον τρίχρονο γιο της και τη πεθερά της, ήταν όλοι φορτωμένοι σε ένα αυτοκίνητο νωρίς το πρωί της Τρίτης, όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν θα έφταναν στο νοσοκομείο εγκαίρως.
Η αξιωματικός Sierra Reprogal απάντησε στην ξέφρενη κλήση της οικογένειας Crumley, ακριβώς τη στιγμή που το βρέφος είχε αρχίσει να κάνει την εμφάνιση του!
 
Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο το περιπολικό είχε ήδη μεταφέρει τη μαμά με το μωρό της στο νοσοκομείο. Το μωρό ήταν ήδη φροντισμένο κι ασφαλώς τυλιγμένο στα χέρια της μητέρας του.
 
"Συγχαρητήρια στην αξιωματικό Sierra Reprogal για την εξαιρετική δουλειά", ανέφερε το τμήμα στη σελίδα του στο Facebook. "Κάθε κλήση ή στάση είναι διαφορετική και ποτέ δεν ξέρεις ποια θα είναι η επόμενη.Αυτό δείχνει ότι η δουλειά ενός αξιωματικού είναι πολύ αγχωτική.Μέσα σε ένα λεπτό, βλέπεις κάποιον να αφήνει την τελευταία του αναπνοή ..... ή όπως σήμερα βλέπεις κάποιον να παίρνει την πρώτη του ανάσα.
 
Η Rerogal δήλωσε στη σελίδα του στο Facebook, "Κυριολεκτικά ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει ποτέ".
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis