Η οικογένεια του Παντελίδη κατέθεσε μήνυση για σοβαρά κακουργήματα

Η οικογένεια του Παντελίδη κατέθεσε μήνυση για σοβαρά κακουργήματα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Η οικογένεια του Παντελίδη κατέθεσε μήνυση για σοβαρά κακουργήματα

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, Πέτρος Καϊμακάμης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη «Με το Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι κατατέθηκε μήνυση από τα συγγενικά πρόσωπα του τραγουδιστή για σοβαρά κακουργήματα.

«Κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων επικινδύνων δραστών για σοβαρά κακουργήματα όπως είναι: απάτη με υπολογιστή, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας κλπ. Ξεκινά μια σοβαρή προσπάθεια για να διακριβωθούν τα πραγματικά στοιχεία των δραστών αυτών. Έχουμε έρθει σε επαφή με τη δίωξη οικονομικού εγκλήματος. Δεν ισχύει ότι κλάπηκε το κινητό. Το κινητό παραδοθεί την ημέρα που έγινε το τραγικό αυτό συμβάν στον αδερφό του Παντελή. Κάποιοι χάκαραν τα social media του τραγουδιστή», δήλωσε.

Όσο για τα αίτια θανάτου του τραγουδιστή, υποστήριξε: «Όσα διέρευσαν στον Τύπο για τον θάνατο του τραγουδιστή είναι φήμες και δεν βασίζονται στην πραγματικότητα. Θα απαιτηθεί πάρα πολύ χρόνος για να καταλήξουν σε συμπεράσματα οι πραγματογνώμονες. Καταθέσαμε αίτηση στην Τροχαία Ελληνικού με την οποία ζητάμε να τεθούν κάποια ερωτήματα που έχουν σχέση με τα τεχνικά αίτια του ατυχήματος αφενός και αφετέρου να ανακληθούν τα δεδομένα από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Θα εξεταστούν τα τεχνικά αίτια εκείνα που προκάλεσαν τον θάνατο του Παντελή. Θα κατηγορηθεί όποιος έχει ευθύνη».

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

 

thetoc.gr