Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:58 | 05/04/2016

Ξέρω τι καπνό φουμάρεις !!!

Ακομη μια μέρα που η ομάδα ΔΙΑΣ βρίσκεται στους δρόμους.

Η ομάδα στην περιοχή της Κυψέλης αξιοποιωντας πληροφορίες, αναζητά συγκεκριμένο όχημα οι επιβαίνοντες στο οποίο εμπορεύονται ποσότητες αφορολόγητου καπνού.

Το όχημα γύρω στις 21.30 εντοπίζεται και τίθεται σε διακριτική παρακολούθηση. Στο όχημα επιβαινουν δυο άτομα ενώ λίγο αργότερα σταθμευουν σε κεντρικό σημείο της περιοχής.

Από το όχημα εξερχεται ο συνοδηγός κρατώντας μια γκρι σακούλα ενώ ταυτόχρονα τον προσεγγίζει ο επίδοξος αγοραστής κρατώντας εμφανώς στο χέρι του χαρτονομισματα.

Οι αστυνομικοί επεμβαίνουν προκειμένου να ενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο και τότε ο επίδοξος πελάτης τρεπεται σε φυγή χωρίς να καταστεί δυνατός εν τέλει ο εντοπισμός του.

Οι επιβαίνοντες όμως στο αυτοκίνητο δεν έχουν την ίδια τύχη.

Στην κατοχή του συνοδηγού ανευρεθη μια σακούλα η οποία περιείχε 500gr αφορολόγητου καπνού ενώ σε έλεγχο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ανευρεθησαν άλλες τρεις αντίστοιχες σακούλες όμοιου βάρους οι οποίες και αυτές θα διατιθεντο προφανώς προς πώληση.

Η ομάδα ΔΙΑΣ κινείται όπως οφείλει σε κάθε γειτονιά της πόλης ενώ καθήκον της είναι να δρα σύμφωνα με όσα ορίζουν οι διατάξεις του νόμου.

*Το ανωτέρω κείμενο αναρτήθηκε στη σελίδα στο fb ΔΙΑΣ in Action

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis