Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. τους χάλασε τη "μεταφορά"...

ΟΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ "ΣΚΟΥΡΑ"
Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. τους χάλασε τη "μεταφορά"...

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 9-8-2020 στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Άμεσης Δράσης, δύο (2) αλλοδαποί (ηλικίας 36 και 28 ετών), για παράβαση του Νόμου περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο των ανωτέρω οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, βρέθηκε στην κατοχή τους μία βαλίτσα που περιείχε -46- σφραγισμένες πλαστικές συσκευασίες καπνικού προϊόντος (καπνού) που προοριζόταν για χρήση ναργιλέ, συνολικού μεικτού βάρους -46- κιλών, καθώς και μία ανοικτή πλαστική συσκευασία, συνολικού μεικτού βάρους -890- γραμμαρίων, άνευ της προβλεπόμενης ενδεικτικής ταινίας φόρου κατανάλωσης. Ακόμη, στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -4.410- ευρώ.

Επιπρόσθετα, ο 36χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης κι ως εκ τούτου, συνελήφθη και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων - Νέου Φαλήρου, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.