Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:42 | 07/08/2017

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών συνεχίζει να μας εκπλήσσει θετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εστάλησαν στο Policenet.gr το 2ήμερο 29-30 Ιουλίου η ομάδα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών συμμετείχε στο τουρνουά “Golden Cup Beach Soccer” που διεξήχθη στο beach bar Sailing στο Μαραθώνα, με πρωτοβουλία του βετεράνου διαιτητή και νυν μέλους της ειδικής επιτροπής της ΕΠΟ Φίλιππου Ντόβα που έχει ως στόχο την ανάδειξη του αθλήματος.

[custom:google-ads]

Με αντίπαλες ομάδες που έχουν 10 και πλέον χρόνια εμπειρία στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα απαιτητικό άθλημα, η ομάδα του Γιάννη Δρακόπουλου, έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, αφού νίκησε και απέκλεισε την πολυτάλαντη ομάδα των Βραζιλιάνων και φαβορί του τουρνουά.

Η συνέχεια ήταν εξίσου εντυπωσιακή, αφού νίκησε όλες τις ομάδες που βρήκε στο διάβα της και λύγισε μόνο στον τελικό από την ομάδα των Golden Wolf’s, αν και στη φάση των ομίλων την είχε νικήσει.

Η πρωτάρα στο beach soccer Τροχαία πέτυχε ακόμα μία διάκριση, αφού ο ποδοσφαιριστής της Χρήστος Κουτσοβέλης αναδείχθηκε 1ος σκόρερ του τουρνουά.

Αγωνίστηκαν: Ζήνδρος, Μυλωνάς, Μπούσης, Μέγας, Κουτσοβέλης, Αγόρας, Ποδάρας, Περιβολάρης, Μητράκος, Καραγεώργος, Μπλίκας, Δημητριάδης, Πυλαρινός.

Θερμά συγχαρητήρια από το Policene.gr σε όλους τους συμμετέχοντες

Δείτε φωτογραφίες:

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis