Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:00 | 16/06/2016

Είναι η μορφή αστυνόμευσης που έλλειπε, η εποπτεία που ¨εσείς ¨ ασκείτε, η δυναμική που συμπληρώνει και προσθέτει, ο έλεγχος που δεν θα υποκύψει ποτέ , η σκιά που θα φοβίζει όλους όσους ¨ζουν ¨ στην σκιά … όσο έξυπνοι ή πονηροί κι ας νομίζουν ότι είναι .

Ο τρόπος δράσης μας ¨παίζει με τους νόμους τις βαρύτητας ¨, στηρίζεται σε ιδιαίτερες στρατηγικές και αντλεί δύναμη από αξίες και ιδανικά , πρότυπα και θεωρίες δοκιμασμένες και διαχρονικές

Οι πράξεις μας, οι απόψεις μας, οι κινήσεις μας και ο τρόπος δράσης μας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Ελληνική Αστυνομία.

ΔΕΝ είμαστε εν ενεργεία αστυνομικοί, καίτοι συνεργαζόμαστε με αστυνομικούς σχεδόν από όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις τους οποίους ευχαριστούμε.

Νομικοί  και  καθηγητές μας παρέχουν ανιδιοτελώς της απόψεις τους και τις γνώσεις τους

Ο μοναδικός μας σκοπός είναι να υποβοηθήσουμε τα σώματα ασφαλείας και την δικαιοσύνη να επιτελέσουν ανεπηρέαστοι τα καθήκοντά τους προς όφελος της Ελληνικής κοινωνίας.

Δεν διεκδικούμε, μπράβο, αναγνωρίσεις, οφέλη, καρέκλες και εξουσία. Παραμένουμε ¨ανώνυμοι ¨ για να προστατέψουμε τις οικογένειές μας

Εχθρός μας είναι όλες οι μορφές διαφθοράς από όπου κι αν προέρχονται, όλα τα κακώς κείμενα της σημερινής εποχής.

Αυτά θα πρέπει να μας φοβούνται, αυτά πρέπει να σκιάζονται.

Όλοι όσοι, εκμεταλλεύονται  την κοινή γνώμη, τους αδύναμους και τους ανυπεράσπιστους μπαίνουν  στο στόχαστρο μας

Δεν έχουμε καμία σχέση με συνδικαλισμό , δεν πιστώνουμε κανένα απολύτως πολιτικό κόμμα, κανένα άλλο συμφέρον που υπάρχει στην φαντασία κάποιων

Δεν έχουμε καμία σχέση με παραστρατιωτικές, παρακρατικές και άλλες τέτοιες αντιλήψεις που χρήζουν ψυχιατρικής εξέτασης.

Δεν έχουμε τις ικανότητες του Νοστράδαμου, του Παίσιου ή κάποιου προφήτη. Απλοί άνθρωποι τις διπλανής πόρτας είμαστε.

Δεν ¨παίζουμε ¨ όμως

Δεκάδες σοβαρές υποθέσεις που κατά καιρούς μονοπωλούν τα ΜΜΕ είναι δική μας δουλειά, δεκάδες υποθέσεις έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και ακόμα περισσότερες πληροφορίες και ¨διευκολύνσεις ¨ έχουμε παράσχει αθόρυβα και αόρατα.

Εκατοντάδες παρεμβάσεις μας προσπαθούν να αναδείξουν την πραγματική διάσταση υποθέσεων και πραγμάτων , να ενημερώσουν και να προειδοποιήσουν.

Ποτέ δεν αρνηθήκαμε την βοήθειά μας και την συνδρομή μας σε όποιον μας το ζήτησε  ειλικρινά …. πολλοί το γνωρίζετε αυτό

 Εάν παρά ταύτα εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικά των σωμάτων ασφαλείας, ή της δικαιοσύνης μας ζητήσουν  αιτιολογημένα να ¨τερματίσουμε την δράση μας ¨ σε ένα συγκεκριμένο θέμα, τομέα ή κατεύθυνση … θα το πράξουμε ΆΜΕΣΑ.

Τέλος, ζητούμε συγνώμη για τυχόν  υπερβολές μας ή αποκαλύψεις μας, που πρόσβαλαν ή εξέθεσαν πρόσωπα ή  καταστάσεις.

 

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis