Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:27 | 21/07/2016

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 18-7-2016 στον Κορυδαλλό, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 23 και 24 ετών, για απάτες. Κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση, είναι και ένας 39χρονος ημεδαπός, έγκλειστος Καταστήματος Κράτησης.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 18-7-2016, εντός Ταχυδρομικού Καταστήματος στον Κορυδαλλό, ο 23χρονος και ο 24χρονος αποπειράθηκαν να εξαργυρώσουν επιταγή αξίας -5.000- ευρώ. Σε προγενέστερο χρόνο, ο έγκλειστος των Φυλακών κατηγορούμενος, προσποιούμενος τηλεφωνικά τον υπάλληλο Τραπέζης, έπεισε ημεδαπό, κάτοικο νησιού, να αποστείλει επιταγή με στοιχεία παραλήπτη του 23χρονου, με το πρόσχημα του «κουρέματος» των καταθέσεων.

Μετά από καταγγελία του παθόντα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του και διαβίβαση της καταγγελίας στο Τ.Α. Κορυδαλλού, κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.  οι οποίοι εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Κορυδαλλού, ο έγκλειστος των Φυλακών κατηγορούμενος, προσποιούμενος τηλεφωνικά τον υπάλληλο ή Διευθυντή Τραπέζης και με το πρόσχημα του «κουρέματος» των καταθέσεων ή τη μεσολάβηση σε έγκριση δανείου ή την καταβολή αποζημίωσης, επιχειρούσε να εξαπατήσει πολίτες, ζητώντας να του καταβάλλουν, μέσω των συνεργών του, χρηματικά ποσά.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί τέσσερις (4) παρόμοιες περιπτώσεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis