Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:29 | 24/06/2017

Μια απόπειρα για σασμό που δεν ... έπιασε τόπο και μια διαμάχη που καλά κρατεί συμπληρώνουν το παζλ της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γνωστό μπαρ της παραλιακής του Ηρακλείου με θύτες δυο αδέρφια από το Μονοφάτσι και θύμα έναν 34χρονο από την Καρκαδιώτισσα.

Τους θύτες και το θύμα χώριζε παλιά έχθρα με την έριδα να μεταφέρεται χτες το βράδυ στο μπαρ όπου σημειώθηκε καταιγισμός πυροβολισμών ! 

Οι αρχές να διερευνούν το περιστατικό αναζητώντας δυο δράστες, αδέρφια 27 και 25 ετών από το Χαράκι.

Ο 34χρονος τραυματίας κατά τραγική ειρωνεία, στο παρελθόν είχε πυροβολήσει μέσα σε μπαρ τραυματίζοντας έναν Κρητικό και είχε καταδικαστεί για αυτή του την πράξη.

Όπως έγραψε το Cretalive τα δυο αδέρφια δε δίστασαν να βγάλουν όπλο μέσα στο μπαρ και να πυροβολήσουν εναντίον του 34χρονου. Ο άνδρας τραυματίστηκε ενώ σημειώθηκε και δεύτερος τραυματισμός ενός 36χρονου θαμώνα από εξοστρακισμό σφαίρας. 

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 34χρονος τραυματίας χειρουργήθηκε έχει τραύματα στο πόδι, στο χέρι και πίσω στη μέση. Ο 36χρονος είναι πιο ελαφριά. 

Στο χώρο του μπαρ επικράτησε μεγάλη αναστάτωση από τον καταιγισμό πυροβολισμών ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον ένα τραυματία ενώ ο δεύτερος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ΙΧ. 

www.cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis