Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:06 | 06/10/2018

Μια περίεργη κλήση έλαβαν την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου οι αστυνομικές αρχές στην Κομητεία Ouachita Parish της Λουιζιάνα, από έναν μεσήλικα που ανέφερε πως ένα φάντασμα εισέβαλε στο σπίτι του, του άφησε ναρκωτικά και εν συνεχεία τον χτύπησε με τσεκούρι στο κεφάλι.

[custom:google-ads]

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του Michael Auttonberry, τον είδαν να φωνάζει στο πουθενά καθώς δεν αντίκρυσαν κάποιον άνθρωπο.

Διαπίστωσαν παράλληλα πως δεν έφερε κάποιο χτύπημα από τσεκούρι στο κεφάλι του όπως είχε αναφέρει στην κλήση του.

Ο 59χρονος είπε στους αξιωματικούς πως δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του από εισβολείς και πως η κρυσταλλική μεθαδόνη που εντόπισαν στο κομοδίνο του είχε τοποθετηθεί εκεί «από φάντασμα ή από τους εισβολείς που το έσκασαν από ένα παράθυρο». Ούτε το ένα σενάριο ούτε το άλλο έπεισε τους αστυνομικούς που κατάλαβαν πως ο άνδρας βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και όλα όσα τους ανέφερε δεν ήταν άλλο παρά ψευδαισθήσεις.

Το αποτέλεσμα ήταν ο άνδρας να συλληφθεί και να κατηγορηθεί για κατοχή επικίνδυνων ουσιών αλλά και για ψευδή αναφορά στην αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο σωφρονιστικό ίδρυμα της Ouachita όπου κρατείται έως ότου βρεθεί κάποιος να πληρώσει εγγύηση ύψους 5.000 δολαρίων.

www.newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis