Η περιπετειώδης καταδίωξη, ο "γολγοθάς" των Αστυνομικών & η απροθυμία της πολιτείας να τους στηρίξει

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Η περιπετειώδης καταδίωξη, ο "γολγοθάς" των Αστυνομικών & η απροθυμία της πολιτείας να τους στηρίξει

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Ιωαννίνων εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας οι οποίοι  έδωσαν ένα ακόμη δυνατό χτύπημα στο καρτέλ που εισάγει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία στην Ελλάδα.

   Οι συνάδελφοι χάριν της παρατηρητικότητας αλλά και του επαγγελματισμού που τους διακρίνει, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος.

   Το αυτοκίνητο αλλά και τα 335 κιλά ακατέργαστης κάνναβης τα οποία μετέφερε κατασχέθηκαν, αφού όμως προηγήθηκε περιπετειώδης καταδίωξη με περιπολικό του οποίου τα ελαστικά θα έπρεπε να αλλαχτούν από πρόπερσι !!!!!

   Ο Γολγοθάς όμως των Αστυνομικών δεν σταματά εκεί, καθώς μπροστά τους είχαν να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη εμπόδιο, τα χαλασμένα εδώ και τρείς μήνες ασανσέρ του Αστυνομικού Μεγάρου με αποτέλεσμα την ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών να κουβαλήσουν οι ίδιοι στην πλάτη τους, με την βοήθεια συναδέλφων του Τ.Δ.Ν και του Α.Τ στον 5ο όροφο  του Μεγάρου Ιωαννίνων.   

   Μπορεί λοιπόν τέτοιου είδους επιτυχίες, που το τελευταίο διάστημα συνεχώς πληθαίνουν να εμπεδώνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και να ανεβάζουν το κύρος του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, παράλληλα όμως καταδεικνύουν και την απροθυμία της πολιτείας να στηρίξει τον Έλληνα Αστυνομικό, την αποστολή του και το έργο το οποίο παρέχει. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ