Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 21/08/2018

Μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στους συναδέλφους με τις ημερομηνίες εκτέλεσης διαταγών μετάθεσης, η Ομοσπονδία ανέλαβε πρωτοβουλία και πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 20/08/2018, συνάντηση με την πολιτική και στρατιωτική Ηγεσία, όπου ζητήθηκε να προβλεφθεί δυνατότητα επίσπευσης των ανωτέρω χρόνων, καλύπτοντας εκτός από τις υπηρεσιακές ανάγκες και τις ανάγκες προγραμματισμού της οικογενειακής και προσωπικής ζωής των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Η ανταπόκριση υπήρξε άμεση και αναμένεται η έκδοση σχετικής διαταγής για υποβολή αναφορών όσων επιθυμούν την τροποποίηση του χρόνου εκτέλεσης των διαταγών μετάθεσης.

Επίσης ενημερωθήκαμε ότι το σύνολο των αποφάσεων του συμβουλίου μεταθέσεων θα ολοκληρωθεί, με την κοινοποίηση των σχετικών διαταγών, τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Κοινή πεποίθηση πλέον όλων είναι ότι η ολοκλήρωση των φετινών τακτικών συμβουλίων μεταθέσεων θα πρέπει να συνοδευτεί με την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου των μεταθέσεων, καθορίζοντας ένα πλέγμα διαφάνειας, δικαίου και ισονομίας για το σύνολο των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis