Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 27/01/2020

Στους Δόκιμους Λιμενοφύλακες στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο Ν.Ο. Σκαραμαγκά βρέθηκε σήμερα το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. κατά την εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε η ΕΠΛΣ Αττικής-Πειραιά & Νήσων.

Η Ομοσπονδία μας ευχήθηκε μια δημιουργική χρονιά με τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. απευθυνόμενος στους νέους συναδέλφους μας, να δηλώνει ότι σηματοδοτούν μια νέα εποχή και αδιαμφισβήτητα θα προσδώσουν δυναμική στο Σώμα και το συνδικαλιστικό μας κίνημα και έκλεισε λέγοντας «αποτελείτε μια ιστορική στιγμή στην ιστορία του Σώματος και θέλω όλοι να γνωρίζεται ότι η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. αγωνίστηκε σθεναρά ώστε να εφαρμοστεί το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στο Λιμενικό Σώμα και γι’ αυτό σήμερα, που είμαστε ανάμεσά σας νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι».

Πραγματοποιήθηκε επίσης συζήτηση με το εκπαιδευτικό προσωπικό της Σχολής για θέματα, που απασχολούν τον κλάδο μας.

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. ευχαρίστησε θερμά το Διοικητή της Σχολής Αντιπλοίαρχο ΛΣ Χρυσίνα Γεώργιο και τους εκπαιδευτές της Σχολής, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό στον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της εκπαίδευσης των νέων στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.


https://neaplefsi.gr/wp-content/uploads/2020/01/20200127_110227-1024x768.jpg

Πηγή: neaplefsi.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis