Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:27 | 27/07/2016
Την τελευταία περίοδο παρατηρείται έξαρση αναμορφώσεων εντός της ΕΛΑΣ, πάντοτε υπό την επίβλεψη και φροντίδα των σοφότερων αυτής, σε διαφόρους τομείς :
 
Νομοθετική αναμόρφωση: Αναχρονιστικά διατάγματα και διαταγές της Υπηρεσίας που αφορούν το ωράριο, την υγιεινή, τις συνθήκες εργασίας, την έκδοση της υπηρεσίας κ.λ.π., τίθενται πλέον εκτός ισχύος επιτρέποντας την ελεύθερη έκφραση των σοφών επί του αδαούς προσωπικού.
 
Οικογενειακή αναμόρφωση: Το στερεότυπο της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας καταρρίπτεται, με την χορήγηση πολυήμερων ταξιδίων σε εξωτικά ακριτικά νησιά του Αιγαίου, και βορείων νομών της Χώρας. Πλέον γίνεται σαφές ότι τα παιδιά μπορούν να ανατραφούν κάλλιστα μόνο από τον ένα γονέα ή από τους παππούδες τους.
 
Αναμόρφωση στολής: Η μόδα προστάζει τρύπια ή πιτσιλωτά ενδύματα. Η υπηρεσία ωθεί το προσωπικό να γίνει “in fashion” απέχοντας εδώ και χρόνια από την υποχρέωση χορήγησης εφοδίων ή αντικατάστασης όσων έχουν πιτσιλισθεί από μπογιές διαμαρτυρομένων. Ο παράτυπος εφοδιασμός, εκ του προσωπικού, νέων στολών συμβάλει και στην ανάπτυξη της διαφορετικότητας αφού ο καθένας φοράει πλέον ότι βρει.
 
Ιστορική-λεξιλογική αναμόρφωση: Επί σειρά ετών επιστήμονες, παγκοσμίως, προσπάθησαν να αναπαράγουν τον τρόπο λειτουργίας των πληρωμάτων γαλερών πάντα όμως αποτύγχαναν λόγω έλλειψης εθελοντών. Πλέον το προσωπικό της ΕΛΑΣ συμβάλει και ιστορικά επιτυγχάνοντας άριστα την εξομοίωση αυτή ενώ ταυτόχρονα εισάγονται όροι όπως «Γαλεριώδης υπηρεσία» ( γαλέρα + μεγαλειώδης) και ήδη υπάρχοντες όροι αλλάζουν σημασία, όπως ο όρος «Υπηρεσιακές Ανάγκες» πλέον ομοιάζει με το φαινόμενο της πεταλούδας (Ισχυροί βοριάδες στην Μαλαισία είναι ικανοί να κόψουν Η/Α στην Πυρσόγιαννη Ιωαννίνων).
 
Σωματική-Διατροφική αναμόρφωση: Πλέον έρευνες αποδεικνύουν ότι ο αστυνομικός αντέχει έως και 16 ώρες υπηρεσία, ανά ημέρα ή κάθε 2 ημέρες χωρίς ανάγκη ξεκούρασης, ύπνου ή ακόμη και νερού ή φαγητού κάτι που υπαγόρευσε και την κατάργηση του όρου «Διοικητική Μέριμνα». 
 
Κοινωνική αναμόρφωση: Εάν οι διαδηλωτές είναι λίγοι, πάντα καλείται να τους ενισχύσει ικανός αριθμός διμοιριών και στατικών δυνάμεων προκειμένου να μην αισθάνονται μόνοι. Επίσης εάν έχει κάποιος πρόβλημα στο σπίτι του μπορεί πλέον να υιοθετήσει την δική του στατική δύναμη για να αποβάλει την ένταση.
 
Αθλητική-ψυχολογική αναμόρφωση: Το προσωπικό επιδίδεται σε ώθηση επιμελώς χαλασμένων οχημάτων (αερόβια άσκηση) και παράλληλα,  σε μέτρα τάξης, η πολύωρη ορθοστασία γυμνάζει τον κορμό και η συχνή χρήση μάσκας χημικών προωθεί την απεξάρτηση από την συχνή αναπνοή (αναερόβια άσκηση) ενώ  ή συγκέντρωση του αίματος στα κάτω άκρα βοηθάει τον εγκέφαλο να υπολειτουργεί για να αποφεύγονται σκέψεις γύρω από τα προβλήματα της καθημερινότητας.  
 
Ήδη αντιπροσωπείες χωρών όπως Πακιστάν, Ταϊλάνδη, Ζιμπάμπουε και Ναγκόρνο-Καραμπάχ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για εκπαίδευση αντιπροσωπιών τους από τους μεγάλους της ΕΛ.ΑΣ. σοφούς.
 

(Συντάκτης: Ενας ταπεινός δούλος της ΕΛΑΣ)

www.bloko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis