Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 21/01/2017

Η Ομοσπονδία μας με αφορμή τις επικείμενες  μετακινήσεις - μεταθέσεις πυροσβεστών προς τους νέους πυροσβεστικούς σταθμούς  που δημιουργούνται σε 13 περιφερειακά αεροδρόμια,  εκφράζει  την υποστήριξη της στο δίκαιο αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι συνάδελφοί μας πυροσβέστες.

Είναι προφανές πως η δημιουργία νέων υπηρεσιών που οραματίζονται κάποιοι μπορεί μόνο να επιτευχθεί με νέο προσωπικό και  νέες προσλήψεις.  Την ώρα που οι μηδενικές προσλήψεις ετών λόγω της κρίσης αλλά και της εξόδου από την ενέργεια συναδέλφων, έχουν ήδη προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις υπάρχουσες υπηρεσίες,  επιλέγεται μέσα από «δημοκρατικές διαδικασίες» και «ουσιαστικό διάλογο» με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους ο βίαιος ξεσπιτωμός συναδέλφων και η μετακίνηση τους στις νέες υπηρεσίες. Τέτοιες ενέργειες αν περάσουν, είναι βέβαιο πως θα αναπαραχθούν σε κάθε κλάδο και κάθε φορέα αδιαφορώντας για την αξιοπρέπεια του εργαζόμενου.

Η συμπαράσταση και η υποστήριξη της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. και όλων των μελών της  θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη στον αγώνα που έχει ξεκινήσει η Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. για την υπεράσπιση του δικαίου και της εργασιακής ομαλότητας των συναδέλφων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis