Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:32 | 13/09/2019

Διαβάστε την ανακοίνωση της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. για την επίσκεψη στη Δ.Α. Καβάλας κατά τη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποιεί:

 

Εχθές 13 Σεπτεμβρίου 2019  κλιμάκιο της Ομοσπονδίας στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, επισκέφθηκε την Καβάλα και πραγματοποίησε επαφές με συναδέλφους όπως επίσης και με την τοπική Φυσική Ηγεσία.

Ειδικότερα, η ΠΟΣΥΦΥ επισκέφθηκε τον Αστυνομική Διευθυντή της Δ.Α. Καβάλας ταξίαρχο κ. Καραμανλή Ιωάννη και συζήτησε με τον ίδιο αλλά και τους επιτελικούς αξιωματικούς της Διεύθυνσης ζητήματα που απασχολούν το τοπικό Σωματείο της ΠΟΣΥΦΥ.

Αναπτύχθηκε η αναγκαιότητα ενίσχυσης με προσωπικό της Υπηρεσίας Διαχείρισης  Μετανάστευσης Καβάλας που έχει επιφορτιστεί ιδιαίτερο βάρος της μεταναστευτικής ροής που εισέρχεται από την Καβάλα και ειδικότερα  καλείται να αντιμετωπίσει τα κυκλώματα διακινητών που διέρχονται από την εδαφική αρμοδιότητα της εν λόγο Υπηρεσίας.  Μεταφέρθηκε από την πλευρά μας η αναγκαιότητα για ισόνομο επιμερισμό των αστυνομικών δυνάμεων της ΔΑ Καβάλας στις υποχρεώσεις διαχείρισης του μεταναστευτικού καθώς η ελάχιστη δυνατή ενίσχυση που πραγματοποιήθηκε τελευταία στο ΤΔΜ Καβάλας δεν είναι επαρκής σε καμία περίπτωση να ανταποκριθεί στην επιχειρησιακή δράση που της ανατίθεται.

[custom:google-ads]

Το παράδειγμα της διαχείρισης του μεταναστευτικού της Καβάλας, σε μια περιοχή β’ ζώνης,  επιβεβαιώνει την προσπάθεια της ΠΟΣΥΦΥ για ενίσχυση και της β’  ζώνης σε προσωπικό και εξοπλισμό. Δυστυχώς το μεταναστευτικό και τα κυκλώματα που δραστηριοποιούνται, ενισχύουν την άποψη πως η β’ ζώνη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάσχεση των ροών και των κυκλωμάτων.

Κοινός τόπος τόσο των προϊσταμένων της ΔΑ Καβάλας όσο όμως της ΠΟΣΥΦΥ και του τοπικού Σωματείου μας, η συνέχιση της μεγάλης προσπάθειας για την εδραίωση του αισθήματος ασφαλείας  στην τοπική κοινωνία καθώς και  στους οδικούς άξονες της περιοχής. Οι πολλές επιτυχίες των συναδέλφων εκεί επιβεβαιώνουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και βέβαια έχουν όλοι τους την στήριξή μας.

footeer

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ένωση Αστυνομικών Λασιθίου: Πρέπει να δοθούν ειδικά κίνητρα για να καλυφθούν οι οργανικές θέσεις

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis