Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 15/05/2018
Αναγνώρισαν οι ΗΠΑ την Ιερουσαλήμ ως Πρωτεύουσα του Ισραήλ και υπήρξαν θάνατοι στα σύνορα του Ισραήλ, γιατί θέλησαν να εισβάλλουν μουσουλμάνοι ως μορφή διαμαρτυρίας και να αποτρέψουν πάση θυσία αυτό να συμβεί.
 
Πολλοί σχολιάσανε ντροπή και καταδίκη γιατί αμύνθηκε των συνόρων του ο Ισραηλινός στρατός σε ένα μαινόμενο πλήθος δεκάδων χιλιάδων και υπήρξαν νεκροί. 
 
Και τί να έκαναν αγαπητοί μου; 
 
Να δεχτούν να διαβούν δεκάδες χιλιάδες τα σύνορα τους σε μια μορφή καινοφανούς υβριδικού πολέμου και να μην αναγνωρίσουν την πόλη που αυτοί θεμελιώσανε εδώ και χιλιάδες χρόνια ως Πρωτεύουσα τους;! Ανθρώπινες βόμβες έτοιμες να πεθάνουν ήταν. 
 
Να δω τι θα γίνει στην Ελλάδα όταν λάβουν εντολή να διαβούν τον φράχτη δεκάδες χιλιάδες που αρχίζουν να συρρέουν προς τα άνω και που θα τους βάλουμε. Ή ακόμη καμία νησιωτική περιοχή και την καταλάβουν στην κυριολεξία υψώνοντας ισλαμικές σημαίες.
 
Και με την έναρξη νόμιμης βίας από το Ελληνικό Κράτος που οπως και να έχει θα χρειαστεί για την τήρηση της τάξης, έστω κι αν κάνει υποδοχή κι όχι αποτροπή , δούμε τον Αττίλα 3. 
 
Τον Αττίλα 3 με την πρόφαση της εγγυήτριας δύναμης  για την προστασία των εισερχομένων πληθυσμών και της ανεξιθρησκείας από την δήθεν ελληνική κρατική βαρβαρότητα. Μετά μην αρχίσει κανείς σπαραξικάρδιους θρήνους & ομιλίες για χαμένες πατρίδες.
Μετά σιωπή μόνο πάνω από τους νεκρόσακους που θα στοιβαχτούν τα άψυχα κουφάρια των νεοσύλλεκτων.
 
Και έστω υπόψιν ότι τα σύνορα μετά από πολεμική αναμέτρηση τα ξαναγράφουν στον χάρτη οι τελικές θέσεις των στρατευμάτων και οι συνθέσεις των πληθυσμών βάσει εθνικής καταγωγής & θρησκευτικής ποσόστωσης.
 
15.05.2018
Μιχάλης Αβέλλας 
Αστυνομικός - μέλος διαβούλευσης Δ. Τεμπών 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis