Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:36 | 03/06/2016

Η αναθεώρηση της Προκήρυξης για τις φετινές εξετάσεις των Αρχιφυλάκων, εξαιτίας της παράτασης που δίνεται στη νέα έκδοση, προκειμένου ν' αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής οι Ειδικοί Φρουροί που αστυφυλακοποιήθηκαν πέρσι, φαίνεται πως έχει προκαλέσει σειρά αντιδράσεων.

Διαβάστε σχετικά σχόλια και τοποθετήσεις που αναρτήθηκαν στη σελίδα στο fb της συνδικαλιστικής παράταξης Δυναμική Αντίδραση

 

- Χαχαχαχαχα γελάει ο κόσμος 

 - Ο αστυφύλακας πρέπει να περιμένει 3 χρόνια για να δώσει για αρχιφύλακας, ο Ε.Φ. μόνο έναν, κουτσό κιολας, χρόνο.
Ντροπή απλά!!!!

- δεν έχει καν νόημα να συζητάει κανείς πράγματα που συμβαίνουν εδώ και χρόνια και πλέον τα έχετε περάσει σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Καλά κάνετε και μπράβο σας, δεν έχει έτσι και αλλιώς κανείς να χωρίσει τίποτα με τον άλλο απλά κλαίμε πάλι για τις κλασικές αδικίες που συμβαίνουν στο χώρο μας. Καλή επιτυχία σε όλους σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι πρέπει να προσέξετε στην προκήρυξη για την Αστυνομία

- Δεν έχει νόημα φίλε μου διότι άλλοι αποφασίζουν για ζητήματα που αφορούν εμένα και εσένα. Και πάντα αδικείται ο Αστυφύλακας. Ο μόνος που έχει μπει με εξετάσεις και πλέον ο βαθμός εισαγωγής είναι πάνω από 16.000 μόρια. Καλή επιτυχία και πάλι.

- Η λύση είναι απλή, να καθορίσουν υποχρεωτικά χρόνια στον εκάστοτε βαθμό. Δε γίνεται κάποιος συνάδελφος που ήταν κατώτερος ξαφνικά χωρίς εξετάσεις να γίνετε ανώτερος. Και συνάδελφοι κρατάτε ένα επίπεδο δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Όλοι έχουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε αυτά που θεωρούμε ότι μας αναλογούν, χωρίς να θέλουμε να βλάψουμε κάποιον τρίτο....

- H αναρτηση εχει τιτλο συγκεκριμενο.
Για μενα η αδικια του αποκλεισμου για 15 ημερες δεν υπαρχει πια.
Μπραβο στους αξιους αξιωματικους που ειδαν την αδικια και την διορθωσαν.Θα μπορουσαν να μη το ειχαν κανει.
Εκτος αν ειναι ολοι διεφθαρμενοι και θελουν να αδικουν τους αστυφυλακες των 16000 μοριων. Μενω στην απαντηση του
. Οι υπολοιποι τα παραπονα τους στους προκηρυσσαντες την εν λογω...

 

Πηγή: bloko.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis