Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:34 | 13/09/2018

Ο πρώτος οίκος ανοχής της Ιταλίας αποκλειστικά με κούκλες του σεξ κατέβασε ρολά πριν καλά-καλά ανοίξει, καθώς δέχτηκε την αιφνίδια επίσκεψη της αστυνομίας.

Το LumiDolls Torino προσέφερε στους πελάτες του μια πλούσια συλλογή από σιλικονάτες κούκλες στα 8 δωμάτιά του, για τις Αρχές ωστόσο παραβίασε τον νόμο καθώς παρά τις διαφημίσεις του, λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Την ίδια ώρα, η υγειονομική υπηρεσία του δήμου ανησυχούσε πως οι κούκλες δεν καθαρίζονταν επαρκώς έπειτα από κάθε χρήση. Το Lumidolls, που παρέχει πρώτο μια τέτοια υπηρεσία σε μια χώρα που η πορνεία είναι απαγορευμένη, άνοιξε τις πύλες του στις 3 Σεπτεμβρίου και ο ιδιοκτήτης του επιβεβαίωσε πως τα δωμάτιά του «ήταν κλεισμένα για βδομάδες».

[custom:google-ads]

Έναντι 80 ευρώ, ο πελάτης μπορούσε να απολαύσει μισή ώρα με αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «πολύ ρεαλιστικές» κούκλες, εφτά γυναικείες και μία αρσενική, με «ρυθμιζόμενο μέγεθος πέους», όπως τονίζει χαρακτηριστικά. Οι κούκλες, που κοστίζουν 2.000 ευρώ η μία, καθαρίζονταν λέει για δύο ολόκληρες ώρες μετά τη χρήση.

Τα Lumidolls είναι αλυσίδα τέτοιων οίκων ανοχής, ιδιοκτησίας μιας ισπανικής εταιρίας, και έχουν παραρτήματα σε Βαρκελώνη και Μόσχα.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis