Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 27/01/2015

 

Την θέση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει από σήμερα ο Γιάννης  Πανούσης, ο οποίος λίγο πριν την ορκωμοσία αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας της  Κυβέρνησης.

«Το έγκλημα προσβάλλει και τον κάθε πολίτη και την έννομη τάξη, αλλά και αν η αστυνομία δεν λειτουργεί μέσα στο συνταγματικό της πλαίσιο και αυτό προσβάλλει», δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης προσερχόμενος Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία των μελών της νέας κυβέρνησης και πρόσθεσε: «Πρέπει, λοιπόν να βρούμε έναν τρόπο για να ξαναφιλιώσουν» ενώ τέλος, σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων διέψευσε το ενδεχόμενο της άοπλης Αστυνομίας.  

 
Δείτε το παρακάτω βίντεο με την τοποθέτηση του νέου υπουργού
 
 
 
Την ανάγκη να λειτουργεί η αστυνομία μέσα στο συνταγματικό πλαίσιο, αλλά και την πρόθεση να μεριμνήσει η νέα κυβέρνηση για τις ελλείψεις της αστυνομίας, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη Γιάννης Πανούσης, μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.
 
Ερωτηθείς και το ενδεχόμενο η αστυνομία να είναι άοπλη, ο κ. Πανούσης δήλωσε:
 
«Όχι. Αυτά δεν τα πιστεύω εγώ ποτέ. Τα έχω ακούσει, τα έχω διαβάσει, επιστημονικά, ακαδημαϊκά αλλά και πολιτικά κατά τη γνώμη μου δεν είναι βάσιμα. Όλα αυτά θα συζητηθούν».
 
 
ΠΗΓΗ: thetoc.gr, enikos.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis