Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 17/11/2015

Η Ρωσία είναι αυτή που φαίνεται ότι θα κάνει “κουμάντο” στις επιχειρήσεις κατά των φανατικών ισλαμιστών στη Συρία. Το Συμβούλιο Ασφαλείας που συνεδρίασε στη Μόσχα υπό την προεδρία του Πούτιν αποφάσισε να κλιμακώσει την ρωσική εναέρια -πάντα- εμπλοκή αλλά και την συνεργασία με τη Γαλλία.

Η Ρωσία άρχισε να χρησιμοποιεί τον στόλο των στρατηγικών βομβαρδιστικών για να διπλασιάσει τον “όγκο” των αεροπορικών επιδρομών ς στη Συρία. Την εξέλιξη αυτή ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού . Πρόσθεσε ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε να υπάρξει συντονισμός των ρωσικών ναυτικών δυνάμεων στη νοτιοανατολική Μεσόγειο,με τη Γαλλία.

"Διεξάγουμε μια μαζική αεροπορική εκστρατεία κατά του ισλαμικού κράτους στόχους στη Συρία. Έχουμε διπλασιάσει τώρα τον αριθμό των εξόδων ", δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας στη Μόσχα υπό την προεδρία του Ρώσου Προέδρου.
Ο Σοϊγκού δήλωσε ότι η Ρωσία λέον τα βομβαριδιστικά Tu-95, Tu-22 και Tu-160 και ενίσχυσε τις αεροπορικές της δυνάμεις με ακόμη 37 νέα αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Su-34 και SU- 27 .

www.onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis