Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 05/02/2017

Ο διπλός εφιάλτης αποκαλύφθηκε τον Ιούλιο του 2011 στη Σαλαμίνα δίπλα στη θάλασσα, στην περιοχή του μοναστηριού της Παναγίας της Φανερωμένης. Ο υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού Γιώργος Μπάκας 27 χρόνων, βρέθηκε δολοφονημένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του. ’Η φίλη του που τον συνόδευε η Νατάσα Απέργη 22 χρόνων, μητέρα ενός δίχρονου τότε κοριτσιού, παραμένει άφαντη. Τα προσωπικά της αντικείμενα ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Σε κοντινή απόσταση προς το δάσος, μια μεγάλη κηλίδα με το αίμα της, μαρτυρούσε τη φρίκη που έζησε…

Και ενώ ο μανιακός δολοφόνος παραμένει ασύλληπτος, η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ»  επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και αποκάλυψε σημαντικές μαρτυρίες που θα δρομολογήσουν εξελίξεις.

«Εξαφάνισαν το νεκρό παιδί μου για να μη βρουν το DNA τους»

«Ακόμα και τώρα δεν μιλάνε. Ρωτάω αλλά κανείς δεν λέει τίποτα και εγώ δεν ξέρω που είναι το παιδί μου… Φαίνεται ότι η Νατάσα πάλεψε με τους δολοφόνους της, βρήκαν το σκουλαρίκι της στους θάμνους. Για να χυθεί τόσο αίμα, τη χτύπησαν θανάσιμα … Το θέμα είναι που την πήγαν και γιατί όλο αυτό;» είπε η μητέρα της άτυχης Νατάσας , η οποία πιστεύει πως οι δράστες εξαφάνισαν το πτώμα της γιατί επάνω της είχε το γενετικό τους υλικό.

Όπως είπε, η πρώτη ομάδα αστυνομικών που είχε αναλάβει να ερευνήσει την υπόθεση, μιλούσε για τυχαίο γεγονός.

«Αυτό δεν το χωράει το μυαλό μου. Είναι δυνατόν ένας τυχαίος βιαστής πρώτα να σκότωσε το Γιώργο και μετά να βίασε και να σκότωσε τη Νατάσα;» απόρησε.

«Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν και πρέπει να βγουν και να μιλήσουν. Τι θα έκαναν αν ήταν το δικό τους παιδί; Γιατί φοβούνται;» είπε χαρακτηριστικά.

Για τις φήμες που κυκλοφορούν στην περιοχή της Φανερωμένης, είπε πως ο κόσμος κάνει λόγο για περιστατικά βιασμών και λαθραίων συναλλαγών. Δεν αποκλείει το νεαρό ζευγάρι να βρέθηκε κατά λάθος μπροστά σε τέτοια συναλλαγή.

Το παιδί που άφησε πίσω της η νεαρή Νατάσα είναι σήμερα έξι χρόνων και μεγαλώνει με τον πατέρα της. «Ρωτάει να μάθει για τη μαμά της και είναι δύσκολο να της κρύβουμε πράγματα. Κομπιάζω, δεν ξέρω τι να της πω…» είπε η μητέρα της άτυχης κοπέλας..

"ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΜΙΛΗΣΤΕ"

Η αδελφή του Γιώργου Ελένη Μπάκα, εξέφρασε στην ίδια εκπομπή τη δυσαρέσκεια της για τις έρευνες γύρω από την υπόθεση που έχουν παγώσει, αλλά και τον φόβο της ότι ο δράστης μπορεί να ξανχτυπήσει.

«Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Σίγουρα κάποιοι γνωρίζουν τι συνέβη και δεν πρέπει να παίζουν με τον πόνο μιας οικογένειας που ζητάει την αλήθεια. Δεν σκέφτονται όσοι φοβούνται να μιλήσουν, πως από τη στιγμή που έγινε κάτι τέτοιο, μπορεί να ξανασυμβεί;» κατέληξε.

 

star.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis