Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:43 | 19/09/2015

Στο «In the Heart of the Sea», οι 21 ναυτικοί του φαλαινοθηρικού πλοίου The Essex ξεκινούν το 1820 για ένα μοιραίο ταξίδι στα πέρατα της γης, στο τέλος του οποίου κρύβεται η άνιση μάχη με μία γιγαντιαία φάλαινα με «μια σχεδόν ανθρώπινη διάθεση για εκδίκηση» και η καταστροφή του πλοίου τους.

Οι επιζώντες του ναυαγίου αρχικά αποφάσισαν να στραφούν προς ένα κοντινό αλλά απομονωμένο τροπικό νησί για να περιμένουν την διάσωσή τους, άλλαξαν όμως γνώμη λόγω της φήμης ότι το νησί κατοικούνταν από κανιβάλους. Οι μέρες όμως περνούσαν και η απελπισία τους μεγάλωνε, οδηγώντας τους τελικά στο να γίνουν οι ίδιοι κανίβαλοι για να επιβιώσουν.

Το νέο τρέιλερ του «In the Heart of the Sea»

Την ιστορία διηγείται ένας από τους επιζώντες (ο Μπρένταν Γκλίσον, η αφήγηση του οποίου συνοδεύει το τρέιλερ) στον νεαρό Χέρμαν Νέβιλ (Μπεν Γουίσο) ο οποίος στη συνέχεια απαθανάτισε την ιστορία μετατρέποντάς την στον «Μόμπι Ντικ».

Παρόλο που ο Ρον Χάουαρντ δεν είναι απαραίτητα ο πιο συναρπαστικός σκηνοθέτης εν ενεργεία, ο τρέιλερ είναι πραγματικά εντυπωσιακό: άψογη αναπαράσταση εποχής, εκπληκτικές σκηνές δράσης και μια αίσθηση μεγαλείου σε όποια στιγμή το τεράστιο κήτος -ή μάλλον, τμήματά του- κάνουν την εμφάνισή τους.

Στην ταινία, που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2015, πρωταγωνιστούν οι Κρις Χέμσγουορθ (πρωταγωνιστής του Χάουαρντ και στο «Rush»), Κίλιαν Μέρφι, Μπέντζαμιν Γουόκερ, Τομ Χόλαντ, Σάρλοτ Ράιλι, Σαμ Κίλι.

Το πρώτο τρέιλερ του «In the Heart of the Sea»

http://www.cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis