Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:10 | 26/04/2020

Οι πολίτες που κινδυνεύουν να προσβληθούν από το COVID-19 έχουν κληθεί να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Πολλοί είναι ηλικιωμένοι και έχουν προϋπάρχουντα προβλήματα που ενδέχεται να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης της νόσου, ενώ ορισμένοι δυσκολεύονται να λάβουν επαρκή τροφή κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Εκεί μπαίνει η καλοσύνη ενός αστυνομικού.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με την ABC News στο Κλίβελαντ, ο αστυνομικός Τζιμ Κάρμπονε του τμήματος αστυνομίας του Βόρειου Όλμστεντ (ΟΗ) συνεργάστηκε με το "Meals on Wheels" για να παραδίδει μεσημεριανό γεύμα και δείπνο πέντε ημέρες την εβδομάδα σε ανθρώπους που δυσκολεύονται αυτές τις μέρες λόγω καραντίνας.

Ένας από τους ανθρώπους που επισκέπτεται ο αστυνομικός είναι ένας 99χρονος συνταξιούχος αστυνομικός που μένει μόνος του. Πρόκειται για μια πολύτιμη στιγμή, όπου ένας νέος αστυνομικός βοηθάει έναν παλιότερο. Το μήνυμα που μεταφέρει ο νέος αστυνομικός με αυτή την ανιδιοτελή πράξη του είναι βαθύ και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κινέζος συνοδός αστυνομικών σκύλων έφτιαξε ένα σπιτάκι αποκλειστικά για συνταξιοδοτημένους σκύλους αστυνομικούς!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis