Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:19 | 12/12/2017

Η έκρηξη που τράνταξε την Ανάβυσσο τα ξημερώματα της Τρίτης έχει προκαλέσει αναταραχή στην περιοχή αλλά και στις αρχές. Ο Μιχάλης Κιούσης, ιδιοκτήτης του πρατηρίου και πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Ελλάδος, ανέφερε στην κάμερα του Alpha ότι «η επίθεση είχε να κάνει με το κύκλωμα της λαθρεμπορίας καυσίμων».

Ο τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε βίντεο ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας και σε αυτό διακρίνονται καθαρά ότι δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα είναι υπεύθυνα για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού. Ο ένας από τους δύο βρίσκεται πάνω στη μηχανή σε ετοιμότητα και ο άλλος με γρήγορο βήμα πηγαίνει μέχρι την αντλία, τοποθετεί το μασούρι με τον δυναμίτη, ανάβει το φιτίλι και φεύγει τρέχοντας προς τον συνεργό του στη μηχανή.

[custom:google-ads]

Ο κ. Κιούσης ανέφερε επίσης πως είχε δεχθεί απειλές παλαιότερα κατά τη θητεία του ως πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που τζάμια σπιτιών και καταστημάτων έσπασαν σε απόσταση δεκάδων μέτρων, ενώ ο ιδιοκτήτης κατάφερε να σβήσει γρήγορα την πυρκαγιά πριν φτάσει στις δεξαμενές. Κανείς δεν τραυματίστηκε από τα θραύσματα ή την ίδια την έκρηξη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis