Η στιγμή που 7 κρατούμενοι απέδρασαν από φυλακή της Αργεντινής και βρέθηκαν στον χώρο εκπαίδευσης αστυνομικών σκύλων Κ9!

ΒΙΝΤΕΟ
Η στιγμή που 7 κρατούμενοι απέδρασαν από φυλακή της Αργεντινής και βρέθηκαν στον χώρο εκπαίδευσης αστυνομικών σκύλων Κ9!

Aν υπήρχε ο τίτλος του πιο γκαφατζή φυλακισμένου, θα τον μοιράζονταν επάξια οι πρωταγωνιστές της ιστορίας αυτής. Πρόκειται για 7 κρατούμενους των φυλακών Florencia Varela Penitentiary στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, οι οποίοι αποφάσισαν να αποδράσουν.

Τα έβαλαν κάτω και κατέστρωσαν ένα μεγαλοφυές σχέδιο. Δουλεύοντας σκληρά κατάφεραν να σκάψουν ένα τούνελ βάθους 2,5 μέτρων το οποίοι -σύμφωνα με το πλάνο τους- θα τους έβγαζε στα εργαστήρια της φυλακής απ' όπου θα μπορούσαν εύκολα να βρουν τον δρόμο προς την ελευθερία.

Μόνο που η πραγματικότητα ήλθε να τους προσγειώσει βάναυσα. Στα σχέδιά τους υπήρχε λάθος και έτσι αντί να βρεθούν εκτός φυλακής, βρέθηκαν στον χώρο εκπαίδευσης των -φοβερών και τρομερών- αστυνομικών σκύλων Κ9.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο που έγινε viral δείχνει αστυνομικό να παραβιάζει στοπ, να προκαλεί τροχαίο και να ... συλλαμβάνει τον άλλο οδηγό!

 

 

 

Έντρομοι αναγκάστηκαν να καλύψουν πρόχειρα την τρύπα και να επιστρέψουν στην θέση τους, αλλά μάταια... Οι υπάλληλοι των φυλακών την βρήκαν.

 

 

 

 

Πρώτοι μεταξύ των πρώτων σε επίπεδα... γκάφας οι δύο από τα 7 άτομα που συμμετείχαν στην απόδραση. Κι αυτό γιατί επρόκειτο να αποφυλακιστούν μέχρι το 2021, αλλά πλέον θα μείνουν πολύ περισσότερο στη φυλακή του Μπουένος Άιρες.

www.tanea.gr