Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:13 | 23/06/2015

Με διαδηλωτές γέμισε και την Τρίτη το απόγευμα το κέντρο της Αθήνας, καθώς το ΠΑΜΕ έκανε πορεία κατά της συμφωνίας και των μέτρων της κυβέρνησης.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια και έφτασαν στα Προπύλαια, όπου ενώθηκαν με την πορεία των συνταξιούχων.

Στο μεταξύ, η συγκέντρωση κέντρισε το ενδιαφέρον και του Πολ Μέισον, με τον Βρετανό δημοσιογράφο του Channel 4 που βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις ημέρες να δημοσιεύει στο Twitter φωτογραφία ενός σκύλου... διαδηλωτή, με μαντήλι του ΠΑΜΕ στο λαιμό του.

Στη διαδήλωση έδωσε το παρών και ο Δημήτρης Κουτσούμπας με την Λιάνα Κανέλλη. «Καμία ανοχή. Όλοι στους δρόμους. Λέμε όχι στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία. Δεν φοβόμαστε την ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους. Ζητάμε, απαιτούμε εδώ και τώρα κατάργηση όλων των μνημονίων και των εφαρμοστικών τους νόμων, άμεση ανάκτηση απωλειών του λαϊκού εισοδήματος. Προχωράμε μπροστά με το ΚΚΕ, δυναμώνουμε την κοινωνική λαϊκή συμμαχία», δήλωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ.

Μόλις η πορεία έφτασε στο ύψος του Μεγάρου Μαξίμου στη λεωφόρο Β.Σοφίας, επετράπη μόνο σε μια αντιπροσωπεία των συνταξιούχων να περάσει από τον αστυνομικό κλοιό που βρισκόταν στο σημείο, προκειμένου να επιδώσει το υπόμνημα που περιείχε 18 αιτήματα. Εκεί τους υποδέχθηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης και υποσχέθηκε να μεταφέρει στον Πρωθυπουργό, το αίτημά τους να συναντηθεί μαζί τους. Στα ερωτήματά τους και τις ανησυχίες τους, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε ότι «Ολα αυτά που συσσωρεύτηκαν εναντίον των συνταξιούχων και των εργαζομένων δεν μπορούν να λυθούν από μία κυβέρνηση μέσα σε πέντε μήνες».

http://www.iefimerida.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis