Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 29/01/2020

Τα εύσημα και την αναγνώριση των συναδέλφων του, “κέρδισε” ο γνωστός Χανιώτης προπονητής κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες και μέλος της οικογένειας της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, Κώστας Νικολαντωνάκης.

Στην διάρκεια της πρόσφατης εκδήλωσης, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, οι συνάδελφοι του, τον τίμησαν για τον εθελοντισμό του και για την γενικότερη προσφορά του, στον αθλητισμό των  Ατόμων με Αναπηρία.

Ο ίδιος με μια συγκινητική του ανάρτηση, επιστρέφει αυτή την αγάπη και την αναγνώριση προς το πρόσωπο του, λέγοντας ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους συναδέλφους του.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Κώστα Νικολαντωνάκη: 

Με ιδιαίτερη χαρά και πολύ ευγνωμοσύνη, ευχαριστώ ειλικρινά και θερμά, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου του την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων και όλους τους συναδέλφους για την μεγάλη τιμή που έκαναν , να μιλήσουν από μικροφώνου για μένα με λίαν κολακευτικά λόγια και να με τιμήσουν με ειδική πλακέτα για την μακροχρόνια εθελοντική μου συνεισφορά ως προπονητής κολύμβησης στα Άτομα με Αναπηρίες…

Η αναγνώριση, αποτελεί την μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση για το έργο που με τις πτωχές μου δυνάμεις και με την συμπαράσταση της οικογενείας , συνεργατών και με την βοήθεια του Θεού, μπόρεσα τα 20 τελευταία χρόνια να προσφέρω στα ΑμεΑ στην πόλη μας..

Επιπλέον, ευχαριστώ θερμά τον κόσμο που με το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημά τους, επικρότησαν την εν λόγω κίνηση. Για άλλη μια φορά, ευχαριστώ πολύ όλες και όλους. Θα συνεχίζω να προσπαθώ, με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να προσφέρω το καλύτερο στα ΑμεΑ..

eparxies.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis