Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:19 | 05/05/2022

Σωτήρια αποδείχθηκε η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στην επιχείρηση διακομιδής ενός βρέφους επτά μηνών από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Την Παρασκευή 29/4,  (όπως περιγράφεται σε ευχαριστήρια επιστολή πολίτη – γιατρού  προς την Ελληνική Αστυνομία), σε οικισμό στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, ένα βρέφος μόλις επτά μηνών, αιμορραγούσε από το στόμα και τη μύτη του. Οι γονείς, πανικόβλητοι πετάχτηκαν στον δρόμο, με το βρέφος τους στα χέρια και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια τον γιατρό γείτονά τους,  «Γιατρέ βοήθεια χάνουμε το μωρό».

Χωρίς δεύτερη σκέψη, μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και ξεκινάμε για το εφημερεύον νοσοκομείο. Έχω αγκαλιά το μωρό και καλούμε την Άμεση Δράση ώστε να διευκολυνθεί η γρήγορη μετάβασή μας στο νοσοκομείο.

Οργανώνεται επιχείρηση και σε συνθήκες κυκλοφοριακού χάους (απόγευμα Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη), η Άμεση Δράση έχει κάνει ό,τι μπορεί για να φτάσουμε έγκαιρα και με ασφάλεια στο Ιπποκράτειο. Το παιδάκι ζωντανό, αναπνέει… Δόξα τω Θεώ φτάσαμε, συνεχίζει τη περιγραφή του ο γιατρός.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την Ελληνική Αστυνομία και ειδικά τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ 201 και 202.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis