Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:19 | 17/07/2021

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Μια σπίθα ελπίδας στηρίζει τη Σούζαν και τον Ντέιβιντ Κράουτς από τότε που η κόρη τους δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο από τον σύζυγό της πριν από δύο μήνες λέει μεταξύ άλλων ο πατέρας της Κάρολαϊν σε αποκλειστική του συνέντευξη στην Daily Mail. Η εφημερίδα απευθύνει έκκληση στους αναγνώστες να προσφέρουν οικονομική βοήθεια, ώστε να μη λείψει τίποτα από τη μικρή Λυδία...

Καθώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος περιμένει τη δίκη για το αποτρόπαιο έγκλημά του που πάγωσε την παγκόσμια κοινή γνώμη, η μόνη ανακούφιση από τη δυστυχία των γονιών της Κάρολαϊν- ο μόνος λόγος που σηκώνονται κάθε πρωί για να αντιμετωπίσουν ένα "ζοφερό και κενό μέλλον" - είναι η εγγονή τους Λύδια, εξομολογείται ο πατέρας της νεαρής κοπέλας που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.

Το μωρό ενός έτους βρέθηκε από την αστυνομία να κλαίει δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας της Κάρολαϊν. «Η αλληλεπίδραση της Σούζαν με τη Λυδία είναι καταπληκτική», λέει ο Ντέιβιντ, ο οποίος, μαζί τη σύζυγό του, φροντίζουν τώρα το εγγόνι τους.

«Της φέρεται ακριβώς όπως φερόταν στην Κάρολαϊν όταν ήταν μωρό. Παίζει μαζί της συνεχώς όταν είναι ξύπνια και είναι σε εγρήγορση για τον παραμικρό ήχο όταν κοιμάται. Το σπίτι μας κινείται στους ρυθμούς της Λυδίας. Όλοι ξυπνάμε πλέον στις 6.30 π.μ., ώστε η Σούζαν να επισκεφθεί τον τάφο της Κάρολαϊν πριν επιστρέψει για να προετοιμάσει το πρώτο γεύμα της ημέρας για τη Λυδία, αλλά είναι υπέροχο τονωτικό να ακούει κανείς το γάργαρο γέλιο της όταν είναι μαζί.»

Η Κάρολάϊν Κράουτς, μία 19χρονη λαμπερή και όμορφη γυναίκα, με μια ζωή γεμάτη ελπίδες και υποσχέσεις μπροστά της δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, τον 33χρονο πιλότο ελικόπτερου Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σε αποκλειστική συνέντευξη στη Mail, ο γεννημένος στο Λίβερπουλ, Ντέιβιντ 78 ετών σήμερα, συνταξιούχος μηχανικός, εξηγεί πώς η εγγονή του είναι η «λεπτή κλωστή» που κρατά τον ίδιο και τη Σούζαν από την κατάρρευση και την απελπισία.

«Η ανακούφιση που μας προσφέρει η παρουσία της Λυδίας στο σπίτι είναι ένας καταπραϋντικός παράγοντας σε όλη αυτή την τραγική υπόθεση», λέει στην εφημερίδα από το σπίτι του στο απομακρυσμένο ελληνικό νησί της Αλοννήσου.

«Όμως, δεν είμαι πλέον νέος και όλοι μας είμαστε θνητοί. Έχω μια βαθιά ανησυχία ότι μπορεί να μην είμαι σε θέση να φροντίσω τη Λυδία τα χρόνια εκείνα που μπορεί να χρειαστεί τη μεγαλύτερη στήριξη. Ο μοναδικός μου στόχος τώρα είναι να προσφέρω την καλύτερη ζωή στο παιδί της υπέροχης κόρης μου ».

Η έκκληση οικονομικής βοήθειας από τη Daily Mail

«Έχοντας κατά νου το μέλλον της Λυδίας απευθύνουμε έκκληση στους γενναιόδωρους αναγνώστες της Daily Mail να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός ταμείου για τη φροντίδα της όταν οι παππούδες της δεν θα είναι πλέον στη ζωή.

Ούτε ο Ντέιβιντ ούτε η Σούζαν 57 ετών, δεν έχουν ζητήσει χρήματα για αυτό το άρθρο. Δε θέλουν να κερδίσουν ούτε ένα ψίχουλο από τον τραγικό θάνατο της κόρης τους όπως λ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis