Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:32 | 19/01/2017

Η σπείρα των Κορλεόνε-Ρομά είχαν κλέψει και το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου.

Αυτό προκύπτει από τα νέα ευρήματα της αστυνομίας που αποκαλύπτουν τη δράση της εγκληματικής ομάδας.

Ειδικότερα, η σπείρα είχε «χτυπήσει» το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου στην Αθήνα, το Πάσχα του 2016, στις 26 Απριλίου, όταν ο τελευταίος βρισκόταν στη Μύκονο για διακοπές με το γιο του. Όταν γύρισε, διαπίστωσε ότι διαρρήκτες είχαν πάρει από το σπίτι του κειμήλια των γονιών του, δαχτυλίδια, μενταγιόν ακόμη και καρφίτσες γραβάτας.

Εν τω μεταξύ, με βάση τα νέα ευρήματα, αναμένεται να κατηγορηθεί για κλεπταποδοχή και γνωστός κοσμηματοπώλης των Βορείων Προαστίων, ο οποίος είχε συλληφθεί προσφάτως για παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατά τη διάρκεια των ερευνών των αρχών στο σπίτι του, εντοπίστηκαν ρολόγια, κοσμήματα και πολύτιμοι λίθοι, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Τα ευρήματα αυτά φαίνεται πως ανήκουν σε συνάδελφό του, το κατάστημα του οποίου είχε διαρρήξει η σπείρα Κορλεόνε-Ρομά το 2012. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κοσμηματοπώλης φέρεται να είχε σχέσεις με τον Αγλούπα.

Επίσης, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, προκύπτει ότι η σπείρα είχε πραγματοποιήσει διάρρηξη -και μάλιστα δύο φορές- σε εταιρία κρεάτων στον Κηφισό στο Περιστέρι, όπου είχαν αρπάξει χρηματοκιβώτιο με 1,5 εκ. Ευρώ, την πρώτη φορά, και επιταγές 3,5 εκατομμυρίων τη δεύτερη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, διενεργήθηκαν δεκαεπτά έρευνες, εκ των οποίων οι δέκα σε οικίες και αποθηκευτικούς χώρους και οι επτά ...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα  www.thetoc.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis