Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:29 | 23/05/2017

Με απόλυτη επιτυχία για άλλη μία χρονιά στέφθηκε η εκδήλωση εορτασμού για την 76η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 από το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου πόλεως Ρεθύμνης.

Κατά την άφιξη των Επισήμων στον Ι.Μ.Ν., τιμές απέδωσε Τιμητικό Άγημα της Ελληνικής Αστυνομίας, συνοδευόμενο από την Σημαία της Σχολής Αξιωματικών και την Μπάντα της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά την Θεία Λειτουργία και την Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό, οι Αρχές μετέβησαν στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου (Σχολής Αστυφυλάκων), όπου πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο στο Ηρώο του Τμήματος, στη μνήμη των πεσόντων κατά τη Μάχη της Κρήτης. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την Ημερήσια Διαταγή, το Προσκλητήριο των πεσόντων, την Κατάθεση Στεφάνων και την Ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων της Ελλάδος και των Συμμαχικών της Δυνάμεων.

Εκ μέρους της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης στεφάνι εις μνήμη των πεσόντων κατέθεσε ο Πρόεδρος κ. Καρακούδης Στυλιανός εκπροσωπώντας συνάμα και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) ως Οργανωτικός Γραμματέας του Δ.Σ.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση στο αλσύλλιο της Σχολής.

Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας συγχαίρει τον Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου Α/Α΄ Γερμανάκη Σπυρίδων καθώς και όλο το προσωπικό του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου για την άψογη οργάνωση της σεμνής αυτής τελετής εις μνήμη των προγόνων μας. 

Φωτογραφικό Υλικό από την τελετή :

 

proseleush epishmwn

Προσέλευση Επισήμων

 

e3edra epishmwn

Εξέδρα Επισήμων

 

doxologia

Επιμνημόσυνη Δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο

 

dioikhths tda rethymnou

Ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής από τον Διοικητή του Τ.Δ.Α. Ρεθύμνου Α/Α΄ κ. Γερμανάκη Σπυρίδων

 

katathesh stefanou epitelarxhs

Κατάθεση Στεφάνου από τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ

 

katathesh stefanou proedros

Κατάθεση Στεφάνου από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης κ. Καρακούδη Στυλιανό

 

tda rethymnou genikh

Αντιπροσωπείες Δοκίμων

 

tda rethymnou genikh2

Το Άγημα της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

 

alsyllio tda rethymnoy

Φωτογραφία από την δεξίωση στο αλσύλλιο της Σχολής
Από δεξιά προς αριστερά : Ο Διοικητής του Τ.Δ.Α. Ρεθύμνου Α/Α΄ Γερμανάκης Σπυρίδων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης Α/Β΄ Καρακούδης Στυλιανός, ο Επιτελάρχης της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Καραμαλάκης Μιχαήλ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου Ταξίαρχος Ρουντζάκης Αντώνιος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Λαγουδάκης Κωνσταντίνος, ο Διοικητής του Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου Α/Α΄ Μπαλάσης Γεώργιος και ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου Α/Δ΄ Παραδεισανός Αδάμ
mhnhma antiperif gia thn maxh ths krhths

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis