Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:44 | 04/11/2016

Κυκλοφόρησε μια φήμη ότι η ταινία "The Dark Tower" θα καθυστερήσει, και πλέον το IGN US επιβεβαίωσε από μια πηγή ότι η ταινία θα καθυστερήσει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Η αρχική ημερομηνία πρεμιέρας ήταν στις 17 Φεβρουαρίου και τώρα μεταφέρεται στις 28 Ιουλίου 2017 (ΗΠΑ). Οι λόγοι για την αλλαγή αυτή στην κυκλοφορία της ταινίας είναι διότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να ολοκληρωθούν τα οπτικά εφέ της ταινίας, σύμφωνα με το Entertainment Weekly.

Το EW είπε ότι ενώ η ταινία έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα της απ' τον Ιούλιο, η παραγωγή δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017. Το στούντιο χρειάζεται επιπλέον χρόνο για την βελτιστοποίηση των εφέ καθώς και επιπλέον χρόνο για την προώθηση της ταινίας. Έτσι, οι κινηματογράφοι άρχισαν να λαμβάνουν ενημέρωση για την καθυστέρηση.

"Έχουμε ένα πολύ υπεύθυνο προϋπολογισμό και προσπαθούμε να μείνουμε εντός για να έχουμε κέρδος που σημαίνει ότι τα εφέ δεν θα είναι έτοιμα στην ώρα τους", είπε μια ανώνυμη πηγή στο EW, που σημαίνει ότι ο εξτρά χρόνος θα τους επιτρέψει "να μην πληρώσουν επιπλέον χρεώσεις για να ετοιμαστούν επί ταχύ".

gr.ign.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis