Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:37 | 26/10/2018

Ο χρόνος περνάει σα νερό, όλοι το ξέρουν αυτό. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε η Τζούλια Ρόμπερτς φέτος να γιορτάζει 30 χρόνια καριέρας ως μία από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Το βιογραφικό της ουσιαστικά περιλαμβάνει την μία κινηματογραφική επιτυχία πίσω από την άλλη: Από το Pretty Woman και τον Γάμο του Καλύτερού μου Φίλου μέχρι το Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ και την Έριν Μπρόκοβιτς που μάλιστα της χάρισε και το Όσκαρ α' γυναικείου ρόλου, η 51άχρονη ηθοποιός «έχτισε» με κόπο αυτό που είναι σήμερα. 

[custom:google-ads]

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε για το εξώφυλλο του Entertainment Weekly, όταν ρωτήθηκε ποια από όλες τις ταινίες της θα «ξαναεπισκεπτόταν» αν μπορούσε, αρχικά ανέφερε την πρωταγωνίστρια του Pretty Woman: «Πολύς κόσμος θα ήθελε να μάθει ποια ήταν η συνέχεια της Βίβιαν». Όμως πρόσθεσε πως αναρωτιέται πού θα ήταν σήμερα οι χαρακτήρες της ταινίας Ο Γάμος του Καλύτερού μου Φίλου: «[...] Πιστεύω πάντως πως η Κίμι και ο Μάικλ είναι παντρεμένοι ακόμη και πιθανόν να έχουν παιδιά. Και μετά είμαστε εγώ και ο Ρούπερτ.»

Ο συμπρωταγωνιστής της στο έργο Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ παρεμπιπτόντως, είναι επίσης «ερωτευμένος» με την ταινία. «Θα σας πω ότι η ταινία έχει «ποτίσει» το δέρμα μου και ολοένα και περισσότερο βλέπω σε βαθύτερα στρώματα το πώς διατηρεί το νόημά της και συντηρείται σαν ένα κομμάτι μου, προφανώς πάντα ήταν ακαταμάχητη για μένα. Νομίζω ότι υπάρχουν μόνο περίπου τέσσερις άνθρωποι στη γη που θα μπορούσαν να κάνουν μια τέτοια ταινία και σ' αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι Ρούπερτ, Κάμερον, Τζούλια και εγώ. Οπότε, ας το κάνουμε.»

Μέχρι να αποφασιστεί η παραγωγή ενός σίκουελ, ας θυμηθούμε το τρέιλερ της ταινίας:

 reader.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis