Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:19 | 01/01/2019
Μια προσφορά της αστυνομικής υπηρεσίας της Λουιζιάνας για δωρεάν έλεγχο μεθαδόνης για τον ιό Zika έγινε viral.
 
Το Αστυνομικό Τμήμα Harahan ανέλαβε δράση στο Facebook το Σάββατο για να προειδοποιήσει αστεία τους κατοίκους που αγοράζουν meth στη Λουιζιάνα ότι μπορεί να έχει μολυνθεί από τον ιό Zika.

 

[custom:google-ads]

 
"Παρακαλείσθε να το παραδώσετε στο τοπικό τμήμα αστυνομίας και θα το ελέγξουμε δωρεάν για εσάς", ανέφερε η ανάρτηση. "Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να έρθετε σε εμάς, ένας αξιωματικός θα χαρεί να έρθει σε σας και να δοκιμάσει το Meth σας στον ιδιωτικό χώρο του σπιτιού σας, παρακαλώ διαδώστε το! Είμαστε διαθέσιμοι 24/7/365.
"***WARNING: *** If you have recently purchased meth in any area of Louisiana it may be contaminated with the Zika Virus. Please bring all of it to your local Police Department and they will test it for free. If you're not comfortable coming to us, an officer will be glad to come to you and test your Meth in the privacy of your home. Please spread the word! We’re available 24/7/365. Be Safe! ~Ofc Moody"
 

 

Η ανάρτηση έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 5.300 κοινοποιήσεις και 3.200 likes μέχρι τη Δευτέρα το πρωί.
 
Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει τσιμπήσει το δόλωμα, δήλωσε ο Tim Walker, αστυνομικός του Harahan, στον δικηγόρο της Νέας Ορλεάνης.
 
Ο Walker πρόσθεσε ότι το meth δεν μπορεί πραγματικά να μολυνθεί από το Zika, μια ασθένεια που μεταδίδεται από τα κουνούπια και μπορεί να προκαλέσει γενετικές ανωμαλίες. Ο αξιωματικός, Keith Moody, απλώς προσπαθούσε να τονίσει την επιδημία των ναρκωτικών, είπε ο Walker.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis