Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:40 | 07/04/2015

Σύμφωνα με πληροφορίες του policenet.gr η Υποδιευθυνση Ασφαλείας Αθηνών και όλα τα Τμήματα Ασφαλείας που υπάγονται σε αυτήν έχουν μόλις ελάχιστα λειτουργικά αυτοκίνητα στη διάθεση τους.

Συγκεκριμένα, όπως μας πληροφορούν αναγνώστες μας αστυνομικοί που υπηρετούν στις εν λόγω υπηρεσιών τα διαθέσιμα αυτοκίνητα είναι μόλις 5.

Αναμφίβολλά ο συγκεκριμένος αριθμός οχημάτων δεν επαρκεί για να καλυφθούν οι καθημερινές ανάγκες αυτών των υπηρειών, οι οποίες καθημερινά καλούνται να πραγματοποιήσουν ένα πολύ αυξημένο αριθμό μεταγωγων κρατουμένων και όχι μόνο.

Μάλιστα πολλοί αναγνώστες του policenet αναφέρουν χαρακτηριστικά πως λόγω έλλειψης υπηρεσιακών αυτοκινήτων, δεν είναι λίγες οι φορές που τα πληρώματα των εποχούμενων περιπολιών και των νυχτερινών μπλοκων αναγκάζονται να παραμείνουν ακινητοποιημένοι στις έδρες των υπηρεσιών τους.

Κι όλα αυτα την ίδια περίοδο που ο Υπουργος Προστ. του Πολίτη προανήγγειλε τη δημιουργία κινητών Αστυνομικών Τμημάτων.

Απορουμε που θα βρεθούν τα οχήματα για αυτη τη νέα πρωτοβουλία και γιατί, αφού μπορύν να βρεθούν τέτοια μέσα δεν φροντίζουμε να νοικοκυρέψουμε την κατάσταση σε νευραλγικούς γεωγραφικούς τομείς, όπως αυτός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών ...

 

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis