Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:14 | 05/04/2019

Η αστυνομική επικαιρότητα της χτεσινής ημέρας (Πέμπτη 4/4/2019) στη συμπρωτεύουσα με λύπη, δυστυχώς, επιβεβαιώνει όσα με κάθε τρόπο και ένταση καταγγέλουμε εδώ και χρόνια για τη νοσηρή κατάσταση που βιώνουν οι συνάδελφοι της ΓΑΔΘ που υπηρετούν στη Θεσσαλονίκη αλλά και κατ' επέκταση γενικότερα στη χώρα. 

Ως πότε ο Έλληνας Αστυνομικός θα σηκώνει στις πλάτες του ζητήματα που νομοτελειακά είναι ευθύνη άλλων να τα διαχειριστούν;

Ο στρουθοκαμιλισμός της επίσημης Πολιτείας για ζητήματα όπως το μεταναστευτικό-προσφυγικό με τα σημερινά γεγονότα στην πόλη μας, αποδεικνύουν πως δεν υπάρχει κανένας στρατηγικός σχεδιασμός.

[custom:google-ads]

Οι ευθύνες είναι πολλές και έχουν συγκεκριμένα ονοματεπώνυμα. 

Δε θα επιτρέψουμε την παραμικρή στοχοποίηση του Έλληνα Αστυνομικού προκειμένου κάποιοι να απεμπολήσουν τις ευθύνες για τις παραλήψεις τους καθώς και τα τραγικά λάθη στο κομμάτι της διαχείρισης ενός ζητήματος που θα έπρεπε να ξεπερνά τα στενά όρια της επικράτειας της χώρας μας. 

Ένα Ευρωπαϊκό θέμα μετακυλήθηκε με μαεστρικό τρόπο στον απλό Αστυνομικό που καλείται με οποιονδήποτε τρόπο και θυσίες "να βγάλει το φίδι από την τρύπα...".

Περαστικά στον τραυματία συνάδελφο μας από τις σημερινές συμπλοκές.

Κλιμάκιο του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση δίπλα στο συνάδελφο πραγματοποιώντας επισκέψεις σε διάφορες υπηρεσίες της πόλης σήμερα το βράδυ μιας και πέραν του μεταναστευτικού-προσφυγικού υπάρχει μια γενικότερη αναστάτωση με την έξαρση της εγκληματικότητας όπως το οπαδικό ραντεβού σε άλλη περιοχή της πόλης μας καθώς και άλλα σοβαρά περιστατικά. 

Υ.Γ.: Επίσης προειδοποιούμε τη Διοίκηση πως θα καταγγελθουν όλες ανεξαιρέτως οι παραβιάσεις των κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των συναδέλφων που αφορούν ημερήσιες αναπαύσεις και ωράρια εργασίας! 

ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis